Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntGraviditeten

NUK

I samarbete med NUK så fick jag hem ett stort paket fyllt med massor av fint när det kommer till flaskor, dinappar och nappar, diskmedel och ja.. egentligen ALLT man behöver när det kommer till flaskmatning. Har hört mycket bra om just deras flaskor så ska bli kul att testa när bebis kommer. Älskar att produkterna är lite färgglada och har små, söta detaljer. Så fina! Sen fick vi med en liten elefant också som plingar en söt melodi.

Såhär står det om produkterna: NUK First Choice+ är ett system för flaskmatning bestående av flaskor med bred öppning och med dinappar som har en form som efterliknar moderns bröstvårta under amning och som främjar en hälsosam utveckling. Med den nya ”soft zone” på toppen efterliknar den också mjukheten på moderns bröst. Det så kallade NUK Anti-Colic AIR SYSTEM minimerar risken för kolik och låter luft flöda fritt samt gör så att vätskan får ett naturligt flöde. Dinappen är av latex som är en naturliga växbaserad produkt och upplevs varmare och på så sätt mer likt moderns bröst. Det är också mer bitresistens. Flaskorna är av glas som är ett, över tid mer hållbart material och som håller sig mer hygieniskt. NUK är ett värdsledande varumärke för nappar och nappflaskor med tillverkning i Tyskland och med närmare 60 års erfarenhet baserat på forskning, studier, de senaste rönen och kunskap från föräldrar, barnmorskor och läkare.

Ni kommer till NUKs hemsida HÄR och dom finns även på instagram under @nuksverige. NUKs produkter finns att köra hos lekmer.se och ni kommer till hela utbudet genom att klicka HÄR

Här ser ni två bilder på hela leveransen. Napparna längst ner på bilden är så små och söta! Tycker även som sagt om färgklicken.

Detta fina fyrpack med flaskor i glas finner ni HÄR. Jag kommer att tävla ut tre sådana här paket i veckan dom kommande tre veckorna och tävlingen kör igång varje torsdag på min instagram. Kika in hos @gabriellajoss om ni är sugna på att vinna dessa med andra ord. 

Den söta lilla elefanten som spelar en melodi. Så gullig!

Diskmedlet som är doftfritt och tillverkat av naturliga ingredienser finns HÄR och flaskborsten kan ni läsa mer om HÄR//Silikonskyddet finns HÄR//Den smidiga drickpipsflaskan finns HÄR//Dinapparna hittar ni bland annat HÄR och napparna HÄR.

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish