Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Lördag och besök på Liseberg

Hej finisar!

Igår hade vi en supermysig dag med besök på Slottsskogen. Kollade på pingviner, sälar, kossor och hästar och njöt av det fina vädret. Det var väldigt lugnt med folk också vilket var skönt då det alltid brukar vara huuur mycket människor som helst där. Jag blev lite småledsen när jag såg just sälarna och pingvinerna då det inte kändes som om dom hade det bra alls. Ni får såklart rätta mig om jag har fel då jag verkligen inte VET att det är så utan bara uttalar mig efter en känsla jag fick. Kändes som om det var för många pingviner på jätteliten yta och runtomkring står massor av folk och skriker och pratar och stressar dom. Viftar och pekar. Samma sak med sälarna. Kändes som om dom mest ville hitta en plats att gömma sig. Skar lite i hjärtat. 

Annars hittade vi två fästingar på Dexter som iiinte hade hunnit bita fast utan bara kröp runt till vår lättnad. Så vi kollade hundarna lite extra noga innan läggdags. Tycker det är så läskigt att vissa fästingar kan vara SÅ SMÅ! Man ser dom ju knappt. Självklart är dom riktigt stora äckligare men just det att dom inte syns känns obehagligt då det är svårare att få tag i dom. 

Idag väntar en dag på Liseberg! Ska bli jättemysigt. Och dom har ju en sådan goood restaurang där med vegetarisk mat så det är inte klokt. Så den ska helt klart besökas idag den med. Ha en jättefin dag så hörs vi mer sen! Kram!

Och eftersom att vi har besök så får dom passa på att fota mig och F massor ihop! Vi har ju knappt några bilder på oss så gäller att passa på att få massooor av pussbilder, hihi. 

Puss på lilla Dexter!//Och det blev en lååång promenad genom hela parken/skogen. Var mycket uppförsbackar som var jättejobbiga för mig som preggo, haha. 

Lite glass blev det också och SÅKLART får jag fågelskit på min klänning! Det är någon förbannelse över mig med just fåglar. Dom bajsar alltid på mig, haha..//Och här är F med vovvarna.

 

När vi kom hem så var alla såå trötta och speciellt hundarna. Zelda klättrar alltig upp så som ni ser ovan på soffan och somnar. Hon har gjort så sen hon var bebis. 

Till middag gjorde vi en helt otroligt god ”köttfärssås” med pasta och sallad och till kvällsfika blev det pannkakor med blåbärssylt. Porslin från inwhite4you.se.

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish