Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntMat

Underbara fredag

Hej fina ni!

Hoppas allt är bra med er! Här är allt jättebra och vi fick besök igår kväll. Så mysigt! Vi hann äta middag och prata lite innan läggdags. Alla var jättetrötta och jag och F hade ordentligt solsting efter allt solande på balkongen. Man blir så trött av att vara i solen, haha… Någon annan eller är det bara vi som är så?

Idag vet jag inte riktigt vad vi ska hitta på men något kul blir det nog. Önskar er en superfin dag så hörs vi mer sen! Kram!

Till lunch igår åt vi en såå god enkel pasta med pesto och zucchini som vi stekt i olja och med lite kryddor. Så gott och enkelt. Oliver hade vi också i!

Och F igår ute med vovvarna. Det var så fint väder//En av bebis lådor som är fylld med allt från nappar, böcker, flaskor och snuttisar. En sådan där blandlåda helt enkelt.

Och till middag bjöd vi på burgare gjorda på grönsaksbiffar, färskpotatis i ugn + sallad. Jättegott och går snabbt också! Skål från inwhite4you.se och även tallrikarna på bilden nedan är därifrån. Stekpannan är EVA SOLO från kitchentime.se.

Och såhär blev det färdiga resultatet! Jag har alltid i saltgurka och sen MAX originaldressing!//Till efterrätt gjorde vi det rätt enkelt med glass och kolasås. Mums!

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish