Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Torsdag och besök

Hej fina!

Hoppas ni mår bra! Det gör vi här hemma. Ikväll får vi efterlängtat besök från Umeå och nu under dagen ska vi tvätta handdukar, plocka fram sängkläder och förbereda inför deras ankomst. Till middag tänkte vi göra hamburgare på grönsaksbiffar med färskpotatis i ugnen till. Mums!

Igår hade vi en lugn dag och solade på balkongen fram till klockan två på eftermiddagen. Vi åt även frukost ute och spelade sällskapsspel + läste tidningar. Så mysigt! Och efter det fick det bli ett pass på gymmet följt av sushi och mys i soffan framför film. Och gottis på kvällen såklart!

Önskar er en jättefin dag så hörs vi av mer under dagen som vanligt, kram!

Igår hade vi mys i soffan jag och Dexter. Han är så himla snäll och fin och nu i augusti fyller han hela tre år. Han har verkligen varit med oss från NOLL till där vi är idag. Älskade, lilla vän <3

Och igår till middag åt vi sushi, mums så gott det var!

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish