Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Mobilskal och iPadskal från Caseapp

Fick hem dessa fina mobilskal + iPadskal från caseapp.se. Så otroligt fina och ni vet ju hur mycket jag älskar marmor!? Blev helt kär i dessa och tycker dom är otroligt stilrena och fina. På deras sida kan man välja från färdiga deisgner och bilder eller designa ett helt eget skal. Så kul! 

I samarbete med caseapp.se så får alla ni som läser min blogg 20% rabatt på deras produkter. Det enda ni behöver göra för att ta del av rabatten är att ange koden ”GABRIELLAJOSS20” i kassan. Ni kommer till deras hemsida HÄR.

Och förresten! Ni har väl inte missat att ni just nu kan vinna ett egendesignat skal på min instagram!? Även det i samarbete med caseapp.se! Kika in hos @gabriellajoss.

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish