Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntGraviditeten

Onsdag

Hej vänner!

Känns som om det är värsta rutinen för mig att alltid skriva ett morgoninlägg men det känns typ bäst att alltid göra det, haha 😉 Lite tråkigt och enformigt kanske men tycker själv det är kul med bra uppdatering på bloggar jag följer så försöker göra mitt bästa. Sen vaknar jag ju så himla tidigt varje morgon på grund av att jag är kissnödig och efter det är bebis igång så det är svårt att somna om. 

Igår hade vi en urmysig dag och idag ska vi också ta vara på ledigheten och lugnet. Har inte alls mycket planerat mer än att bara njuta och äta gott. Kanske en sväng till gymmet också. Vet att många önskar att se hur jag tränar nu som gravid så ska försöka komma iväg sent när ingen är där så att vi kan fota lite. Tycker det är så pinsamt att dra fram mobilen och ta massa bilder när det är folk runtom och har man otur så kommer dessutom någon med på bilden – vilket inte är så uppskattat alla gånger. 

Önskar er en fin dag! Kram! =)

Hemgjord pizza blev det till middag! F är sååå duktig på den och ja, jag LOVAR recept snarast! Ska försöka be honom skriva ner det idag =)

Annars blev det massor med magmys och promenader med hundarna. Dom sprang runt som galningar på fotbollsplanen i vanlig ordning. 

Och jag och magen igår. Igår var första dagen på lääänge jag bara lät håret självtorka och inte lockade/plattade det. Trivs så bra i nya färgen som Emelie ordnade på mig!

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish