Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntSkönhet

Maybeauty.se

Vi hade en myskväll med SPA-tema här hemma för inte så längesedan och gud så mysigt och välbehövligt det var! Tända ljus, stora glas bubbelvatten och vi hade fått hem både ansiktsmasker och fotmasker från maybeauty.se som vi använde oss av. Ansiktsmaskerna har vi använt förut och tycker verkligen om dom jättemycket men fotmasken var helt ny för både mig och F så det var jättekul att testa för första gången. 

Jag vet att denna ansiktsmask är riktigt populär bland många och detta är faktiskt tredje året i rad jag använder den. Man behöver inte använda den i hela ansiktet om man inte vill utan kan lägga på den på sina ”problemområden” om man hellre vill det. Den rensar verkligen upp ansiktet och man känner sig riktigt ren efter en användning. Ansiktsmasken tar bort döda hudceller, pormaskar och orenheter och gör hyn len och fin. Förutom det så får man även en mer jämn färg i ansiktet efter en rensning. 

Fotmasken ska rensa bort död och torr hud från fötterna så att dom blir mjuka och fina. Kan ju behövas nu mot sensommaren efter att man slitit ut dom nu under juni/juli. 

Vi valde att denna gång inte ha masken i hela ansiktet utan satsade på våra problemområden. Jag har mest pormaskar och orenheter runt näsan så den fick sig en omgång. F körde hela pannan och runt näsan + kinderna. Något som är viktigt att tänka på är att man måååste vara försiktig runt sina ögonbryn (eller runt sitt skägg om man är kille) då hårstråna annars kan dras med vilket gör så ont, haha. Så var försiktiga med det! 

Vi fick båda två lika bra resultat av masken som vanligt och fotmasken var även den jättebra. Man ser bäst resultat efter cirka en vecka (då den döda huden ska släppa allt eftersom) så det ska bli kul att se om den fungerar. Dock så verkar den funka riktigt bra då det redan har börjat flagna en del för oss båda redan nu. Älskar lena och fina fötter!

I samarbete med maybeauty.se så har jag fått äran att dela med mig av en super-rabatt till er! Ni får ett riktigt bra paket med åtta masker (med tillhörande pensel) + en fotmask för bara 279:-! Ordinariepriset för detta är 498:- så ni sparar 219:- vilket är nästan halva priset. Perfekt nu på tidiga hösten när man vill fräscha upp sig lite.

Ni kommer till sidan HÄR och koden ni anger i kassan är ”Gabsommar”. =)

Vi drack massor med vatten och kollade på TV under tiden, tända ljus hade vi också//Och här på denna bild ser ni hela paketet ni kan beställa till billigare pris.

Full koncentration vid applicering av ansiktsmasken, haha. Det är så smidigt med penseln//Och innan fotmasken ska på så rekommenderas det att man gör ett fotbad.

När man har gjort fotbadet så klipper man upp fotmasken och tar på sig den (instruktionerna står på baksidan). Sen tar man på sig sockar ovanpå så att det ska tas upp enklare av huden. Efter två timmar tar man av sig dom och resultatet kommer efter 3-7 dagar när man lossar av all gammal, död hy och får lena fötter//Såhär ser fotmasken ut på nära håll. Har ni testat den eller kommer ni att göra det? =)

Skönt med morgonrock på! =) Där ser ni hur jag har lagt på min mask. Endast över området där jag har mest pormaskar och orenheter. Funkar lite som ett ”pormasksplåster” om man väljer attt göra så och all ”skit” sitter fast på den svarta masken när man sedan drar av den. 

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish