Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Tisdag

Godmorgon fina!

Hoppas allt är bra med er. Här är allt bra och vi har sovit som stockar i den nya sängen. Tråkigt att vi inte har sänggaveln bara men det är ju mer ett fint tillbehör så vi överlever nog utan en vecka till, haha. Idag ska vi åka och lämna sängen och förhoppningsvis storhandla också (om vi får våra nya kort). Annars blir det en lugn dag som vanligt och imorgon får vi besök av halva min familj. Ska bli mysigt att ha dom här trots att det kommer att bli rätt trångt. Hoppas på en fullspäckad vecka med besök på Slottsskogen, Liseberg och en sväng eller två till havet om vädret tillåter. Ska bli så kul!

Kram på er och ha en fin dag!

Vi fortsätter dagarna i nyttighetens tecken och äter mest snabb och nyttig mat här hemma för tillfället. Majskolv, sallad på kikärtor, små plommontomater, rödlök och ärtskidor + citron, salt, peppar och oliviolja, grönkål stekt i olivolja och salt, couscous (typ det enklaste som finns då man bara behöver hälla över vatten) och grönsaksröra//Och denna bild skickade jag till min mamma igår men tycker den är så rolig så visar den här också, haha. Såhär myste vi i soffan igår. Dexter vill också ligga och mysa på magen och känna sparkar tycker han är jättekul! =)

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish