Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Smått kaos

Hej finisar!

Hoppas ni haft en bra dag såhär långt! Här hemma har den varit superbra men lite smått kaos då det är mycket som behövs göras och har blivit gjort. Nya sängen har kommit men dock så saknades sänggaveln SÅKLART. Fick ringa deras support som sa att den bör komma separat inom cirka en vecka. Känns väl helt okej men lite tråkigt när vi ändå väntat ett tag på sängen nu. Sen så har vi packat ihop gamla sängen och packat upp den nya och monterat den. Därimellan har vi ätit lite mat, storstädat lägenheten och åkt iväg med återvinning och kartonger. Imorgon ska vi köra bort gamla sängramen till ett Second Hand och även slänga gamla madrasserna. Vi ska nog bära ner allt i bilen redan ikväll så att det bara är att åka imorgon. 

Sen så hoppas jag verkligen att vi får hem våra nya bankkort och koder imorgon. Vi har ju ett gemensamt konto med två kort till och såklart har vi båda slarvat bort våra bankkort. Detta hände i fredags och det var även då vi anmälde oss för nya så jag hoppas, hoppas, hoppas att dom kommer så att vi hinner storhandla innan vi får besök nu på onsdag kväll. Det bör dom ju göra iallafall! Om dom hinner komma tänkte vi även åka och handla ett nytt vardagsrumsbord imorgon, har hittat ett perfekt som jag verkligen blev kär i direkt jag såg det. 

Nu ska vi iväg och träna och sen blir det mys hemma resten av kvällen. Kanske blir lite hemma-spa också och jag tänkte ta en lååång dusch med allt som hör till. Tanken var att vi egentligen skulle ha en gravidfotografering idag med en fotograf men kände mig inte alls sugen på det då jag inte trivs så bra i mig själv just nu – och det brukar ju oftast lysa igenom på bild. Ska dock försöka fota mig själv + magen lite ikväll/imorgon så att ni får se hur den ser ut nu i vecka 30. 

Önskar er en jättefin kväll så hörs vi mer imorgon! Kram!

Gamla sängen + madrasser får stå i vardagsrummet så länge, haha. Vaggan på bilden finns HÄR//Och gårdagens kvällsgottis. Vi passar på ordentligt nu när F är ledig, hihi. 

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish