Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Last summer

Snokade lite i arkivet och kikade på bilder från förra årets juli/augusti och vad vi gjorde då. Vi hade vid det laget flyttat in i en ENORM trea på runt 100kvm här i Göteborg som var vårt första förstahandskontrakt här (vi kom till Göteborg i april förra året och innan det hyrde vi i andrahand) och min familj var på besök. Annars jobbade F massor och även jag jobbade som butikssäljare. Min blogg hade vid det laget bara några tusen unika besök per dag (och idag har jag Sveriges 17e största privata blogg ungefär vilket snart kommer att gå att se på bloggportalen då vi fick det aktiverat för några dagar sedan – just nu ser det ut som om jag har Sveriges 39e största blogg kanske då det som sagt bara legat uppe ett par dagar). Mycket har i vilket fall som helst hänt och här står vi idag lyckligare och gladare än någonsin. 

Förra sommaren var också fantastisk rent vädermässigt och vi hade sol och värme i princip varje dag. Kommer verkligen ihåg hur mysigt det var att kunna sola och bada tills midnatt om man så ville. Kommer också ihåg hur det var att känna sig ny och otrygg i en stor stad. Att försöka passa in och att försöka göra bra ifrån sig och skapa relationer både jobbmässigt och på en privat nivå. Att gå på arbetsintervjuer och känna efter vad man ville med sitt liv och sin framtid. Det var ett stort steg att flytta hit men det är det bästa valet vi har gjort någonsin. Det enda som känns jobbigt är att ha familjen så otroligt långt bort. Men annars har allt varit värt det. Att ge upp ALLT man har och börja kämpa på noll igen är jävligt tufft men man tar sig över det också. Kommer ihåg att jag frågade F hur länge det kommer att ta innan vi vet var alla bussar åker och hur man ska ta sig runt i staden och han sa ”ett år kanske”. Trodde INTE på honom men det stämde bra. Sen kommer jag ihåg att jag i maj 2014 sa att vi skulle skåla in sommaren 2015 med ett glas champagne på balkongen för att vi hade kommit på fötter då och skulle ha livet ordnat under oss och tänk så rätt jag hade. Champagne blev det ju inte då vi inte hade en aning om att vi skulle få en växande mage också men skålat har vi gjort i både solnedgång och soluppgång. Tänk hur fint livet är ändå. <3

Jag bar mycket somriga outfits! Nästa sommar kommer jag nog i alla mina fina kläder igen och som jag längtar efter det! Liknande klänning finns HÄR

Ännu en sommarklänning och så hundmys på morgonen medan solen lyste in genom gardinerna. Liknande klänning finns HÄR och HÄR och en i spets som också är lik i passformen HÄR

Projekt sovrum påbörjades i gamla lägenheten och såhär såg det ut precis i början//Och massor med somriga smoothies dracks dagligen. 

Kommer ihåg att jag fick så mycket komplimanger i denna snygga jumpsuit. Liknande finns HÄR och HÄR//Och hamburgare på vego-biffar blev det också en hel del av. Mums!

Min lilla familj när vi besökte Slottsskogen med min familj som var på besök från Umeå//Fransförlängning hade jag även då och det var Emelie som redan då gjorde mina fransar.

Blev många PWs i skogen då vi bodde rätt långt från stan//Och ännu en somrig outfit en kyligare kväll! Älskar toppen från BIKBOK. 

Min bästis var här från Umeå och vi gjorde en tatuering var bakom örat som symboliserar vår vänskap//En puss på min man utanför MAX när vi stannade och åt. 

Ännu en outfit och fyyy så långt hår jag hade! Saknar det lite! Liknande topp finns HÄR/Och jag och bästis drack massor med frappes och smoothies på olika caféer. 

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish