Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Älskade, underbara semester

Jag är SÅ lycklig när F är hemma. Vaknar med ett leende varje morgon. Vet inte varför egentligen men är som ni kanske har förstått extra känslig som gravid (vilket nog dom flesta är) och att få ha den man älskar nära hela tiden är en så underbar känsla. Jag har verkligen behövt detta och det har även han. Visste ni att det är hans första semester någonsin? Han har faktiskt aldrig tagit ut den tidigare i lediga dagar (man kan oftast välja att ta ut i pengar istället) trots att han jobbar heltid i princip sedan han tog studenten 2012. Han sa själv igår att ”det nästan känns lite olagligt att inte vara på jobbet” och det kan jag verkligen förstå. Vi har jobbat så hårt bägge två så det känns mysigt med lite kvalitetstid innan bebis ankomst. Även jag har ju i princip jobbat konstant sedan vi flyttade hemifrån när vi gick på gymnasiet (var 14 år när jag tog mitt första, ”riktiga” jobb inom restaurang) så att bara vara hemma och jobba med bloggen fram tills att lillen är här känns så bra. Att få hitta sig själv, fixa och ordna, förbereda sig och ta hand om sig själv efter att i princip ha varit på språng hela tiden och jobbat större delar av dygnet i så pass många år. 

Idag så får vi se vad vi hittar på och vad vädret tillåter. Jag tror i vilket fall som helst att vi kommer att ta det rätt lugnt även idag. Den nya sängen kommer att levereras under eftermiddagen och vi har längtat SÅ mycket. Tips på vad man kan göra med den gamla sängen? Var slänger man en sängram och madrasser? Den är inte så mycket att sälja då det bara är en tunn madrass + en gammal, billig sängram från IKEA men vet inte riktigt var man kan lämna sådant ”skrot”.

Idag går vi annars in i vecka 30 och det känns av att jag är gravid nu. Tycker dock fortfarande att jag har rätt liten och ”behändig” mage om man jämför med många andra men självklart jämför jag helst med mig själv och i det avseendet så är den helt enorm (tycker jag). Känner mig otymplig och i vägen och slår i dörrar och väggar och ja – det mesta egentligen. Känns iallafall riktigt coolt att vi har kommit så långt i graviditeten nu. Inte alls länge kvar tills vi får träffa vår lilla, stora kärlek nu.

Igår hade vi riktigt söndagshäng och jag hade på mig min nya mysdress från Little One & I. Kan faktiskt ärligt säga att detta är bland det skönaste jag någonsin haft på mig! Och det bästa är att bebis har fått precis likadana så att vi kan matcha när han kommer ut. Kommer att bo i detta nu sista veckorna innan han kommer. Jag har storlek S i båda delarna. Tänkte visa plaggen lite bättre imorgon så kika in då. 

Vi startade morgonen igår i sängen med att kolla på Johan Falk på datorn//Sen låg vi mest i soffan, läste böcker om förlossning och graviditet och kollade på film. Blev en långpromenad med hundarna också och vi hann även baka hallonmuffins + att F tog en sväng till gymmet och spelade lite dator (som han längtat efter det då det var såååå längesedan han hade tid att göra det).

I lördags åt vi lite chips och godis framför en komedi och sen blev det en tidig kväll//Och annars har vi ätit rätt nyttigt och försökt äta upp lite rester vi har hemma i kylen för att slippa laga mat, haha. Nu är iallafall alla rester slut så idag blir det matlagning igen 😉 Couscous, halloumi, kikärtsbollarna, stekt grönkål och en röra på paprika, zucchini, aubergine, broccoli, spiskummin, massor av olivolja, salt, peppar, paprikapulver och ajvar.  

Och jag funderar lite på hur man bäddar en babysäng? Tanken är att bebis ska sova med oss i babynest första tiden men sen när man väl ska använda sängen då? Några tips? Vi har köpt sängkläder men om jag förstår rätt så ska man inte ha riktiga täcken/kuddar (alltså i liten version) förrän barnet är lite äldre? En sänghimmel ska iallafall införskaffas till denna säng vi har från Stokke//Och lite pussar på magen blev det också igår i vanlig ordning. Är så mysigt att han kan ta del mer av sparkar nu när han är hemma under semestern <3

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish