Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntGraviditeten

Stokke Crusi från lekmer.se

Inlägget är i ett samarbete med lekmer.se
Här är vår älskade vagn! Äntligen är den hemma och både liggdelen och sittdelen är helt perfekta. Vi är kära i den och den känns snygg, lyxig och riktigt kvalitativ. Vi gillar båda att den är riktigt hög då jag är 170 cm och F är 180 cm och dom flesta andra vagnarna på marknaden kändes väldigt låga när vi testkörde. Det är givetvis en smaksak det också men vi tyckte att just dom högre modellerna av vagnar passade oss bäst och kändes skönast att köra. Vi testkörde i en butik här i Göteborg men vagnen är sedan beställd från lekmer.se. Vi fick vagnen två dagar efter att vi hade beställt den så även det var SÅ skönt. Älskar snabba leveranser. Vagnen finns HÄR i flera olika färger.
Färgen är även den helt magisk och jag älskar gråmelerat (på allt från kläder till inredning till ja.. vagnar, haha). Ser så stilrent och enkelt ut och kommer att vara relalitvt enkelt att hålla rent. Jag gillade annars även den beiga färgen och det är den vi har på vårt babyskydd (som förövrigt går att klicka fast på chassit). Grått kändes dock lite mer praktiskt att ha just på vagnen.
Jag tycker verkligen om märket STOKKE i allmänhet. Vi har utöver vagn och babyskydd även en babysitter därifrån som är så fin (gråmelerad den också). Framöver ska vi också ha en stol till bebis därifrån och lite annat smått och gott. Tycker att dom levererar både design och kvalitet. Känns som om det är rätt vanligt att bli kär i ett visst märke och sedan hålla sig till det?
Här nedan ser ni två bilder på när F testkörde vagnen i lägenheten. Som ni ser så är vagnen riktigt hög. Han är som sagt 180 centimeter lång och rätt bred i kroppsbyggnaden. Så den är riktigt rejäl vilket känns perfekt för oss. Kommer såklart med bilder på vagnen och såklart även bilder när jag kör den så att ni får se hur den ser ut jämte mig storleksmässigt osv. Vi kommer också att visa upp den i ett avsnitt av ”gravid vecka för vecka” framöver så håll utkik! =) //I samarbete med lekmer.se

Hundarna ville såklart också vara med och kolla! Ska bli spännande att se hur dom beter sig när det är dags att börja testa koppelpromenader med vagnen. Exakt det ”paketet” vi har finns HÄR
I samarbete med lekmer.se

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish