Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

God morgon!

Hej fina vänner!

Hoppas ni har haft en bra helg såhär långt. Det har verkligen vi! Igår gjorde vi återigen hemmagjord sushi till middag efter att ha degat hemma i soffan heeela dagen. Hann slänga in några tvättar också så nu är allt rent och fräscht här hemma, så skönt!

Idag blir det väl en rätt lik dag. Jag känner mig sjukt tung i kroppen (magen börjar verkligen ta på ryggen ordentligt nu) och F är sådär ”semestertrött” så båda är rätt sugna på att bara mysa och sen blir det nog en sväng till gymmet ikväll också. 

Vad gör ni idag? Alltid kul att läsa vad ni har för er och lära känna ER lite bättre. =) Kram på er fina!

Detta myste vi till det med i fredags. Mums så gott det var! Lite smält choklad och massor av frukt. Jordgubbar, banan, nektarin, apelsin, ananas och hallon. Den bästa kombon jag vet är banan och choklad och ananas och choklad.  

Och såhär sover vi här hemma. Vi somnar alltid tryckta mot varandra (jag och F) men under natten så lyckas hundarna mysa sig in mellan oss, haha. 

Och här har vi sushi in the making! Mums! Tallrikar från inwhite4you.se//Och sen har vi ätit couscous med halloumi, grönkål stekt i olivolja och salt (SÅ GOTT), lite grönsaker och citronmajonäs till det. Och såklart mina hemmagjorda kikärtsbollar. Nyttigt och enkelt. 

Avslutar detta inlägg med en bild på mig i tvsoffan i fredags. Håret är nyfixat av bästa Emelie. Underklädessetet är såå fint men slutsålt. Finns liknande i romantisk stil HÄR och HÄR och HÄR.

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish