Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Torsdag

Hej fina vänner!

Idag jobbar F dag och imorgon är ÄNTLIGEN hans sista arbetsdag innan han får gå på semester. Så underbart! Vi ska mysa till det rejält ikväll och jag tror att pizzamiddag står på schemat. Är så himla sugen på det och framförallt på att inte laga mat + städa undan utan bara mysa och kramas framför en bra film. Ska bli skönt att han kommer hem redan vid femtiden istället för vid tio idag iallafall. 

Vi har hunnit äta frukost och tagit en lång promenad med hundarna och idag ska jag nog mest ta det lugnt hemma som vanligt. Vädret är ju inte heller på topp direkt och vi kommer nog inte få fint väder resten av veckan heller om man ska lita på väderprognoserna. Vad gör ni idag? Kommentera gärna! Alltid lika kul att läsa. 

Och förresten! På min instagram kommer ni snart kunna tävla om allt från egendesignade mobilskal till lite fint från nordicfeel.se! Lite senare kommer även tävlingar på massor av barnprodukter och annat för er som har barn. Så kika in där och följ för att inte missa några tävlingar. Heter @gabriellajoss där!

Önskar er en fin dag, kram!

Mina två killar imorse innan morgonpromenaden. Snart har jag en till kille här hemma//Och frullen som fick bli äggmacka med avokado, körsbärstomat och gurka + örtsalt. Äter det jätteofta till frukost men det är ju så gott!

Och vill verkligen tipsa er om dessa ”knäckebröd”. Otroligt goda! Finns på ICA//Och lilla Dexter imorse. Zelda är svårare att fånga på bild vissa gånger då hon gömmer sig under täcken och filtar, haha. 

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish