Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Städ och fixdag

Jag vet att jag skrev att jag städade för några dagar sedan men kunde inte låta bli att städa ännu lite mer idag. Badrumsskåpet fick sig en omgång och även duschen och torktumlaren + tvättmaskinen. Snart ska jag göra iordning lite matlådor och tänkte slänga ihop något ”köttfärssås”aktigt med lite spenat i (hittade lite inspo hos en tjej på instagram och blev sugen). Har inpackning i håret under tiden och har precis sköljt av en ansiktsmask och FY hur min hy ser ut måste jag bara skriva. Gör så ont runt munnen av alla finnar (nu gnäller jag igen, haha). Läste Blondinbellas inlägg om gravidacne och det kändes lite bättre för en stund. Försöker fokusera på att det inte är föralltid och det har inte heller varit en grej som hängt med hela graviditeten utan en grej som kommit och gått lite i perioder under min graviditet. Har ju sluppit bristningar och vattensvullnad så får försöka se alla krämpor jag INTE har fått istället. Lite finnar är inte hela världen men det är smått jobbigt att se sitt osminkade ansikte i spegeln när man har ett utbrott kan jag tycka. Och ännu svårare att inte pilla! Nej usch! Ska slänga på lite concealer efter att jag har duschat ordentligt + gjort pedikyr osv så att jag känner mig som en människa igen. 

Ska också försöka skriva en lista på vad jag vill ha gjort innan bebis ankomst. Bland annat så vill jag hinna få hem en sådan HÄR maskin då vi som sagt inte kommer att amma och köra fullt ut på ersättning från start. Så tror den kommer underlätta vår vardag enormt. Sen vill jag få upp lite mer lampor + en lampsladd i sovrummet då vi just nu inte har något som lyser alls där inne, haha. Blöjor, flaskor och annat ska också inhandlas och lite annat smått och gott ska ordnas. Delar med mig av listan när den är klar om det är någon som är intresserad! =)

Tänkte mest kika in och berätta vad jag hade för mig, hoppas ni har det bra! Kram på er!

Blev prydligt i skåpet igen. Så skönt. Denna bild visar bara min sida av skåpet som ni kanske ser. F har sin egna sida också. Om ni undrar vad som ligger i skålen så är det min ansiktstvål från LUSH och som ni ser så är det just LUSH och The Body Shop som dominerar i mitt badrum. Sen ser ni även dom nya produkterna från skincity.se.

Och lite gottis fick också slinka ner framför en film innan jag drog igång med städningen, mums! Skärbräda från inwhite4you.se.

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish