Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Melonmys och en långklänning

Hej vackra ni!

Hoppas ni mår bra! Jag hoppas att jag gör det (har inte hunnit känna efter ännu då jag precis vaknat typ, haha). Igår hade vi storm mest hela dagen och det ösregnade konstant. Jätteskönt tyckte jag som hade en otroligt dålig dag. Tänkte duscha, smörja in mig, göra pedikyr och ha inpackning + ansiktsmask men det blev inte av då jag var för nere för att ens röra mig. Kollade mest på film, åt melon och myste med hundarna. Bodde nästan i morgonrocken igår med undantag för när jag testade lite kläder ur garderoben för att se vad jag fortfarande kan ha på mig nu den sista tiden av sommaren. Kände mig som en dålig hund-mamma också för att det blev liiite länge mellan varje promenad men dom totalvägrar att gå ut om det är dåligt väder och oftast känner dom av om det är det och gömmer sig under täcken eller kuddar för att slippa gå ut och kissa. Och jag lät dom göra det igår och drog lite nytta av deras beteende, haha. Till sist kom Dexter fram från filten när jag hämtade vattenmelon ur kylen och efter det lyckades jag lura med dom ut en lite längre sväng i regnrusket. Dexter ÄLSKAR förresten verkligen vattenmelon! Han är även helkär i mango och nektariner. Zelda är mer för flottiga saker och kastar sig efter chips som ramlar på golvet eller ost och smör när vi tar fram det. Tycker det är så gulligt att djur precis som vi människor har en viss förkärlek till vissa typer av mat osv. 

Önskar er en jättefin dag så hörs vi såklart mer under dagens gång. Kram!

Långklänningen på första bilden är från Sheinside men är gammal. Hittade tre vackra, vita långklänningar HÄR, HÄR och HÄR//Morgonrocken jag har på mig är den mysigaste jag äger och är från H&M och på sista bilden ser ni också Dexter eeeeviga tiggande efter melonen. Han får dock bara smaka ett par små, små bitar så att han inte får sockerchock eller liknande. Är rätt försiktig med vad jag ger hundarna men dom får väldigt ofta smaka det vi äter. Andra favoriter hos Dexter är linssoppa, morot och kikärtor. 

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish