Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Cravings och kokosolja

Imorse åkte F och tränade och jag bad honom köpa med en ny kokosolja (då den vi har nu för att smörja in mig med på kvällarna tog slut igår) + pringles med paprikasmak. Det sistnämnda har en ganska kul historia och igår när jag skrollade igenom ”popular page” på instagram så såg jag en bild på dessa och blev SÅ sugen så det var inte klokt. Lyckades hålla mig hela kvällen igår och tänkte att om jag fortfarande är sugen när jag vaknar på morgonen så SKA jag ha dom. Och det var jag såklart när jag vaknade, haha. När han väl är på ICA så ringer han och säger att varken kokosoljan vi använder finns (jag vill ha en speciell) och att chipsen inte heller finns. Jag blir såååå ledsen men när han väl kommer hem så har han med sig två, små paket av chipsen (det fanns inga storpack) och oljan. Han hade åkt runt och letat i alla butikerna i närområdet och till sist hade han hittat. Blev SÅ glad och speciellt över chipsen så dom ska jag mumsa på idag. Tänk att man kan bli så himla glad för så lite //Gravid, hormonell kvinna

Oljan vi använder är från Renée Voltaire och jag använde tidigare LCCs ”grow and glow” innan jag insåg att denna naturliga funkar ännu bättre på mig, luktar minimalt, smälter in jättebra i huden och återfuktar som tusan. Billigare blir det också. Tror en sådan här kokosoljabruk kostar typ 100:-. Jag har faktiskt fått helkroppsmassage med den varje kväll dom senaste veckorna. Världens bästa man har jag!//Och häääär är mina älsklingar! MUMS! Har typ aldrig köpt dom förr (med undantag för en gång för längesedan) så det är rätt sjukt att man kan få ett sådant galet craving av en stackars instagrambild, haha. Har ni några cravings just nu? 

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish