Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Tre saker ni kanske inte visste om vårt förhållande

Jag skrev ju ett inlägg med tio hemligheter om vårt förhållande för ett tag sedan som var väldigt uppskattat så här kommer tre saker till som ni kanske inte visste om vår relation! =) Ni kan läsa dom tio sakerna HÄR

Förlovningsringarna vi har idag är inte som som vi hade från första början och anledningen till detta är att vi som jag ha skrivit tidigare har gjort slut i yngre dagar. Vårt sista break-up var faktiskt strax efter att vi hade förlovat oss år 2012 men vi hittade som sagt tillbaka igen redan efter en vecka trots att F hade flyttat ut alla sina saker redan ur vår lägenhet. Ringarna hade jag dock redan hunnit slänga + aaaaaaalla bilder på oss som vi hade tagit med en ”vanlig” kamera. Som tur är så låg det kvar några på hårddisken och dessa finns kvar även idag. Så ringarna vi har är liksom inte ”originalen”. Dom vi har nu är dock finare än dom vi hade innan + att F har gjort dom själv så dom får mer betydelse. 

F är alltid hungrig sena kvällar vilket gör att han såååklart ska ta en macka. Jag som sällan är hungrig ”sympatiäter” dock tillsammans med honom så ni anar inte hur många mackor jag har ätit helt i onödan trots att jag har varit mätt egentligen. Bara för att det liksom är trevligare att fika tillsammans än ensam, haha. 

Vi har båda varit rökare förut och slutade tillsammans när vi gick på gymnasiet precis innan vi skulle flytta ihop. Sen har jag haft mina perioder där jag börjat röka igen och F har haft perioder där han har snusat. Men idag är vi heeeelt fria från sådant (ni ba: nähääää, du är ju gravid, haha) och jag hoppas att vi ska vara det framöver också. Dock så har jag inget emot att man tar en cigg/snus när det är fest eller vid ”speciella” stunder men det är inget jag vill hålla på med dagligen. 

Två jättejättegamla bilder på oss från 2011 eller början av 2012. F hade fortfarande hår på huvudet och jag hade babyface och kolsvart, ganska kort hår, haha. <3

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish