Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Instagram och bloglovin

Såg att vi nått över 1000 följare på bloglovin (fick ett mail om det) och det kändes superkul! Visste inte ens att det var så många som fortfarande använder det!? Jag hade det när jag var yngre och gick i högstadiet och det är ju verkligen SUPERSMART men hade helt glömt att den tjänsten fanns över huvud taget! Vill ni följa mig där så kan ni klicka HÄR och vill ni följa mig på instagram så heter jag @gabriellajoss där. Kram på er fina! =)

Och bloggen har förresten mer besök än någonsin! Helt galet ju! Men jag förstår till fullo då jag tycker att det är otroligt mysigt att följa andra som är gravida, se magarna växa och ”längta” efter deras små. Tror ni att ni kommer fortsätta kika in här även efter graviditeten? Ska bli spännande att se bloggens utveckling och hur det kommer att funka att driva en livsstils/föräldrablogg kombinerat med lite inspiration, tips, mat, kläder och annat. 

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish