Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Tre sanningar

– Jag blir stressad ibland när jag skriver ett blogginlägg. Oftast är det inte en ”negativ” stress utan mer en känsla av att ”ÅH NU VILL JAG DELA MED MIG AV DETTA NUUUUU!!” och mer en stress kring att inlägget ska komma upp så snabbt som möjligt så att ni kan läsa. 

– Jag har jättesvårt att se på film. Det slutar oftast med att jag leker med mobilen istället, haha. Kollar instagram, facebook, bloggen osv. Vet inte varför men tycker för det mesta att det är rätt ”tråkigt” att se på film och hänger oftast med rätt bra ändå. Sedan finns det ju undantag när jag och F hittar en SÅ spännande film som jag knappt kan slita mig från. Då är mobilen som bortglömd. Den är också rätt bortglömd när jag ligger i famnen på F och myser under tiden som vi ser på film. Då kan det också sluta med att jag somnar, haha. 

– Jag pendlar i nyttig/onyttighetsperioder. Jag har aldrig brytt mig sådär jättemycket om vad jag äter, varken som gravid eller ogravid. Stoppar i mig det jag vill, när jag vill och i vilka mängder jag vill. Jag älskar ALL mat, både nyttig och onyttig. En meny på MAX är enligt mig lika god som en fräsch grekisk sallad med bröd och dressing till. Allt beror på vad man är sugen på för tillfället. Hur som så är något jag har tänkt på att det pendlar från nyttigt till onyttigt och tvärtom rätt mycket i perioder och detta är helt omedvetet. Ett exempel är att jag exempelvis kan äta hur onyttigt som helst en helg och trycka i mig massor med godis, chips, skräpmat och annat. Veckan efter den helgen kan jag äta huuur nyttigt som helst och leva på hemlagat, inga halvfabrikat, minimalt med gluten och mejeri (som jag för övrigt inte mår så bra av i magen) och knappt något socker (förutom i frukten jag äter). Detta är inget jag ”bestämmer” utan det bara blir så, haha. 

Liknande klänning finns HÄR, just nu på rea =)

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish