Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Dagen med stort D

Godmorgon vänner!

Idag är det äntligen dags för vårt ultraljud i 3D. Har varit så spänd och nervös över det som ni kanske har märkt (vilket jag gissar att ni har baserat på hur många gånger jag har nämnt det, haha). Vi ska börja åka strax trots att det bara tar tre timmar att åka till Malmö. Vi vill vara ute i god tid och man skulle komma lite innan besöket också. Alla tider är fullbokade och det är liksom en halvtimme per besök och inga pauser mellan besöken. Vår tid är 11.30 och tiden innan oss är 11.00 och den efter 12.00. Med andra ord så gäller det att vara i tid och med en gravid (som är kissnödig konstant) och två hundar i bilen så vet man aldrig vad som händer.

Har hört så mycket skräck-historier om 3D-ultraljud. Typ att dom blivande föräldrarna blivit riktigt rädda för sitt barn då det inte alls varit gulligt eller fint utan bara stort. brett och lite läskigt typ. Att man inte fått en bra upplevelse av det utan snarare varit skräckslagen efteråt. Tror säkert minst 20 har kommenterat att det var så dom upplevde det bland kommenterarerna på bloggen och även på instagram när jag bett er dela med er av era erfarenheter av det. Man får försöka tänka att bebisen såklart ser lite grövre och bredare ut än vad den kommer att göra sedan när den väl är född. Sen vet jag att många haft underbara upplevelser av det också. Så det är nog väldigt olika. 

Önskar er en jättefin dag och vi hörs givetvis lite senare och om bebbe nu vill visa sig för oss så kanske även ni får se honom på bild. Vi håller tummarna för det! =) Stor kram på er!

Igår var vi på gymmet en sväng och jag tränade lite lår, rumpa + gick på bandet. Usch vad tung och stor jag börjar känna mig nu! Längtar efter att få ha min kropp för mig själv och inte vara begränsad i att röra mig. Hur snabbt var ni tillbaka på gymmet efter förlossningen?  

Och denna bok läste vi över 100 sidor i igår. Högläsning när den är som bäst, så mysigt!//Och gårdagens middag fick bli äggmackor med avokado, körsbärstomater och gurka + massor av örtsalt och färskpressad apelsinjuice till det. Så gott i sin enkelhet när man inte är så hungrig men ändå ska ha mat i magen!

Och vi hämtade som sagt ut vagnen igår. Helt MAGISK är den och F är helt kär och brummar runt med den i lägenheten konstant, haha. Ni hittar vagnen HÄR och den är beställd från lekmer.se. Kommer visa upp den mer sen =)

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish