Gabriella Joss Gabriella Joss
Skönhet

Beställning från skincity.se

Kommer ni ihåg att jag skrev att jag hade gjort ett hudtest för inte så längesedan? Detta test gjorde jag hos skincity.se och det går ut på att man får svara på massor av frågor angående sin hy, vad man har för önskemål kring sin hy och vad man vill att produkterna man tänker köpa ska göra med hyn. En hudterapeaut går igenom ditt test efter att du är klar och du får sedan ett mail där det står att du nu kan se vilka produkter som rekommenderas för just dig och din hudtyp. Tyckte att det var väldigt smidigt och kändes kul. Ni kan göra ett eget test HÄR om ni vill. 

Jag fick iallafall massor med rekommendationer på allt från peeling till rengöring till foundation men det som till sist landade i min brevlåda var en rengöring, ett serum och en ansiktskräm. Alla från märket Jan Marini och jag kände faktiskt skillnad redan vid första användningen precis som det stod i beskrivningen. Ska bli kul att se vad dom kan göra för min hy på lite längre sikt. Återkommer såklart med resultat när jag använt produkterna under en längre tid.

Har någon av er testat detta märke? Vad tyckte ni? Och vad använder ni för produkter till ert ansikte? 

Själva paketet var omsorgsfullt inslaget och den lilla ”dockan” var såå söt! Jättegulligt att det ligger tanke bakom ett pakets innehåll tycker jag och det blir så mycket mer personligt då. 

Här är dom tre produkterna som jag fick hem. Dom är alla från märket Jan Marini och ni hittar hela utbudet med dessa HÄR

Rengöringen jag fick hem finns HÄR och det står att den är skonsam mot alla hudtyper, att huden blir avsevärt mjukare, slätare och fastare, att den gör huden mottaglig för andra C-Esta produkter och att det är den har en renanade effekt mot känslig hy samtidigt som den är djuprengörande på fet och oljig hy. 

 

Serumet som ska passa min hudtyp finns HÄR och även denna ska passa alla hudtyper, minska fina linjer och rynkor och öka hudens elasticitet och motståndskraft. Den är lätt absorberbar och gör att huden ser ung och frisk ut + att hudens färg blir jämnare. 

Och HÄR finner ni krämen som ska passa mig. Det står att den ska verka återuppbyggande och regenererande, att den stödjer läkning och reparation och att den är enormt fuktgivande + att man direkt får en slät och silkeslen yta vilket jag verkligen kände av.

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish