Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntShopping

Lite nytt

Ett par shorts från H&Ms rea till mig fick hänga med hem. 50:-, vilket kap//Och F fick nya mjukisar (han har typ fyra par i Nike så verkligen ett tips till er som vill skämma bort era män lite extra då dom känns extra fina att mysa runt i hemma) och en t-shirt.

Och lilla grodan fick sig lite nytt från Newbie. Allt detta på bilden är i storlek 62 då den storleken behöver fyllas på lite bland hans lådor. 

Och lite smått i 50 också då vi har JÄTTEMYCKET 56 men knappt något i 50. Var hittar man kläder i 50 som INTE är från H&M? Alla andra butiker har typ bara från 56 känns det som? 

Och denna väska blir en perfekt reseväska nu när han ska iväg ett par dagar. Så smidig men rymmer ändå så mycket. 

Dessa böcker fick vi med oss hem och vi har börjat läsa ur den till vänster. Otroligt roligt att läsa högt ihop och känna bebbe sparka under tiden som han hör våra röster, haha. Och ”att föda utan rädsla” ska vi också påbörja lite senare tillsammans. Har hört mycket bra om den så känns spännande. F tyckte också att vi skulle anmäla oss till en kurs som finns här i Göteborg som baseras på den boken. Om vi gillar boken så kommer vi nog helt klart gå kursen också. Kostade 1250:- att gå i grupp med andra och 2500:- om man ville gå privat och för oss blir nog grupp mer aktuellt. Utöver denna kurs så ska vi gå ”standardkursen” via vår barnmorskeklinik som är i slutet av augusti. 

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish