Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntMat

Trött fredag + recept på pannkakor

God kväll! 

Har varit så enormt trött idag. Efter att vi hade varit på gymmet imorse så myste vi lite innan F åkte till jobbet och sen har jag gjort små pannkakor till morgondagens frulle (orkar inte ställa mig och göra pannkakor tidigt imorgon, haha) och även städat hela lägenheten. Ska lägga mig och sova en stund nu. Ögonlocken hålls knappt uppe! Galet hur trött man kan vara helt utan anledning, jag som ändå sover hyfsat bra om nätterna. 

Vill ni ha recept på dessa små pannkisar så kommer det här. Blir cirka 30 stycken men det beror ju på storleken du väljer att göra också: 

– 5 dl vetemjöl

– 4 tsk bakpulver

– 4 msk socker

– 6 msk smält smör

– 2 ägg

– Kesella med vaniljsmak (jag hade i kanske en och en halv dl)

iMat från Oatly (hade i kanske 3 dl)

– Vaniljsocker (efter smak)

Mixa alla torra ingredienser och tillsätt sedan kesellan och havregrädden. I med det smälta smöret och knäck till sist i äggen. Vispa runt till en smet och stek sedan i smör eller olja. Blir inte alltid så vackra men fantastiskt goda är dom! =)

Dagens pannkisar =) Blev en hel del.

Och här har ni lite serveringsförslag från min instagram. Imorgon till frullen ska vi nog äta dom med banan, agavesirap och grädde. Mums!

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish