Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Friyay

Hej fina vänner!

Tack för alla kommentarer och all respons på dom senaste inläggen kring förlossningsbrev, bebiskläder och sist men inte minst om vagnköpet. Alltid lika kul att läsa era tankar, idéer och erfarenheter. När ni skrev om era förlossningar så var det så spännande att läsa så det var inte klokt! Och många av er verkade ju dessutom ha haft en riktigt underbar erfarenhet av just förlossningen, vilket var skönt att läsa då man för det mesta bara får höra skräck-exempel. Så fortsätt gärna kommentera om ni har tid och lust såklart. Läser och svarar på ALLT (förutom tråkiga, otrevliga eller spydiga kommentarer som varken blir lästa eller publicerade på min blogg då dom inte har någon plats här) =)

Igår köpte vi hem sushi efter att ha myst hemma hela dagen. Såg på massor av serier, myste med magen och bakade kladdkakemuffins. Så himla goda så det är inte klokt! Sen hämtade vi ut lite paket med både lite hudvårdsprodukter som jag tänkte visa upp på söndag (så kika in då!) och lite annat smått och gott. 

Just nu håller F på att raka sig och efter det ska vi ta oss iväg till gymmet en sväng innan han börjar jobba. Han har ju varit ledig onsdag och igår och jobbar idag och är sedan ledig hela helgen. Så underbart! Nu närmar sig 3D-ultraljudet i Malmö med stormsteg och vi är så spända och nervösa. Hoppas bebis vill visa sig ordentligt. 

Ha en underbar dag och stor kram på er!

Finaste formarna från IKEA. 200 stycken för typ 10:-//Och F har faktiskt kladdkakereceptet vi brukar köra på i huvudet! Han kan även massor med andra bakningsrecept utantill. Kommer ihåg när vi var yngre (typ 2011) och han bakade kladdkaka typ hela tiden till oss på helgerna osv som ett billigt fredagsmys för oss studenter, haha.. Nu blir det inte allt för ofta längre tyvärr. Hembakat är ju godast!

Och såhär såg dom ut innan dom fick åka in i ugnen. Vi har alltid bakplåtspapper under också så att man slipper rengöra plåten och stå och skrubba den i 100 år om det skulle landa lite smet där. 

 

Dexter myser med magen. Han har börjat ligga där jätteofta och känner ofta bebis sparka vilket han är helt okej med. <3

Och så lite sushi! Vi tog var sin stor igår. Mums! Hatar dock den där slemmiga, svarta svampen så den får alltid F av mig trots att han inte heller gillar den så mycket, haha. 

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish