Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntGraviditeten

VÅR VAGN

Här kommer ett inlägg som många har väntat på! Nämligen vilken vagn vi har valt, varför vi har valt just den och varifrån den är. Jag kan börja med att skriva att vagnen är en STOKKE och vi valde modellen ”Crusi”. Jag har verkligen fastnat för STOKKE och älskar i princip allt från det märket. Dom gör så fina saker så det är inte klokt! När jag blev gravid så var jag enormt sugen på en Emmaljunga (ni vet den där vita och nya versionen) men efter att ha testkört den så bestämde vi oss för att den var på tok för låg. Den kändes inte alls bra för vår del. Sen såg jag denna och blev kär direkt. Jag VISSTE att det var vagnen med stort V direkt och jag hade mer än rätt. Vi testkörde den och båda blev helt kära direkt. Och den grå färgen är ju helt m a g i s k. Den är så skön att köra och är riktigt hög vilket känns tryggt och bra.

Vagnen är från bästa lekmer.se som enligt mig alltid levererar riktigt bra, till dom bästa priserna och med snabb leverans. Är enormt nöjd både med vagnbeställningen och enormt god service. Kommer såklart att skriva mer om vagnen när vi får hem den + visa bilder både här och på instagram. Vi kommer även att visa upp den i en ”gravid vecka för vecka”-video där vi lägger all fokus på att berätta om vagnen i ett helt avsnitt. Den är iallafall påväg hem till oss just nu så vi bör kunna hämta ut den i början av nästa vecka.

Vilken vagn valde ni och varför? Dela gärna med er då det är så kul att läsa! Kram!

Direktlänk till vagnen har ni HÄR. Den finns även hos dom i andra färger och jag älskar den beiga vagnen HÄR och den bruna HÄR

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish