Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

En helt underbar gårdag

Hej finaste ni!

Hur mår ni? Hoppas verkligen att allt är bra med er. Jag mår bara bra och ni ska veta hur UNDERBART det är att ha mannen hemma idag också. Vi tänkte göra lite amerikanska pannkakor med banan och smält choklad + färskpressad juice och bara mysa i sängen hela förmiddagen. Vi båda behöver sova lite också så kanske slumrar till en bit in på eftermiddagen. Verkligen en sådan där klassisk ”söndag” fast det inte är söndag, haha 😉

Igår hade vi en helt magisk dag! Allt var helt över mina förväntningar och Arken SPA  levererade verkligen på alla vis. Vi började morgonen redan vid åttatiden med en underbar frukostbuffé och efter det hängde vi i spa-avdelningen och F fick en ansiktsbehandling. Det var jag som bokade den till honom då han aldrig varit på en förr och jag tyckte han skulle få testa på det jag brukar unna mig varje månad, haha. Jag tänkte boka en först jag med men har redan en inbokad till den 11:e augusti hos min hudterapeut så jag lät bli. Det var iallafall fantastiskt med olika typer av bastu, varma källor, pooler, relax-rum, ljus/mörker-rum osv. ALLT fanns verkligen. I början av dagen var det rätt dåligt väder men det sprack upp mot tolvtiden och då la vi oss ute och solade på var sin solstol ute. Fick lite färg ockå för en gångs skull denna sommar, haha. Åkte hem tidigt på eftermiddagen för att gå ut med hundarna, handla lite mat och äta lunch och åkte sedan tillbaka mot kvällen för att avnjuta deras goda halloumiburgare + lite efterrätt. Vi var så mätta efteråt och rullade därifrån. 

Någon frågade om jag bubblade i bubbelpool och det gjorde jag inte. Inte för att det är farligt när man är gravid utan för att bebisen kan uppleva det som lite störande med bubbel-ljudet. Det rekommenderas att man ska bubbla med måtta och i korta perioder i taget om man ska göra det och det var även det dom sa till mig igår. När det kom till att basta så satt jag inte heller så långa stunder i taget för att inte bli för överhettad. Man får lyssna på kroppen lite extra men annars njöt jag till fullo och är så nöjd med allt =) Vi blev faktiskt så nöjda med gårdagen att vi funderar på att gå på SPA igen nu på lördag men denna gång åka till Sankt Jörgens SPA här i Göteborg. Någon som varit där och tyckte det var bra? Vi vill verkligen passa på att vara VI och hitta på saker nu innan bebbe kommer då vi inte kommer att ha möjlighet till så mycket avlastning då med tanke på att vi är rätt ”ensamma” här och har all familj/släkt norrut i princip. 

Önskar er en jättefin torsdag! Ni är bäst. Kram!

Precis när vi kom dit! Mina converse finns HÄR, linne från H&M, hotpants från H&M och kofta från Gina Tricot//Den goda frukosten, mums!

Lite yogité mitt i allt spa-ande//Och jag i den första ”vanliga” bastun vi testade. Dom hade även en med infraröda strålar, häftigt!

Vi hade fotbad med havssalt och det var supermysigt//Och F i ljusrummet. Man fick så himla rolig hudton där inne så bilden på mig därifrån vågar jag inte lägga upp, hihi 😉

Och vi satt och myste i denna soffa när vi drack té eller bara ville ta det lite lugnt//En bild från ljusrummet, så jäkla fint! F ba: ”Det är nästan som att komma hem”, haha.. Riktigt så vitt har vi ju inte.

Mysig utsikt med massor av växter//Och när vi kom hem gjorde vi en snabb sallad med köpt potatissallad och vegokött som tillbehör. Jättegod lunch.

I ”utebadet”. Så himla härligt! Det var så varmt i vattnet och kallt i luften så var en riktigt skön ”kontrast”. Gick lite upp och ner =)

En bild på mig från kanelbastun! Doftade massor med kanel och var så varmt och skönt! Och SÅÅÅ vacker utsikt över havet och skogen. 

F under middagen. Vi fick en påse med bröd innan maten kom in + olika smör, mums!//Och en av efterrätterna vi beställde med maräng och glass + jordgubbar.

Och såhär såg jag ut på middagen! Klänning från Lise Sandahl som finns HÄR i beige färg på REA dessutom! Den är slutsåld i vitt just nu.

Och efterrätt nummer två, mums!//Och förrätten var halloumiburgare som sagt! Och det svarta på toppen är inte ”locket” som är bränt utan en portabellosvamp. 

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish