Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Underbara onsdag

Hej finaste ni!

Idag är det SPA-dag som står på schemat för oss och som vi längtat efter att få komma iväg och göra något ihop. Välförtjänt på alla vis och särskilt för F som jobbat nio dagar i rad nu. Ska njuta av dagen till fullo men har tidsinställt lite inlägg som ni kan kika in och läsa under dagen ändå om ni skulle vilja. 

Vill också skriva att vi faktiskt läste ut boken ”att flaskmata” igår och den var SÅ bra. Från att känna att man inte kan eller vet något alls om flaskmatning och allt vad det innebär så kände jag mig som en riktig expert som hade koll på ALLT. En riktigt, riktigt bra bok som innehåller exakt så mycket info man behöver och varken mer eller mindre. Den besvarade alla våra frågor, gick att läsa från pärm till pärm på en timme och innehöll all information om olika ersättningstyper, flasktyper och typer av dinappar. ALLA tummar upp och F älskade den också. Nu ska vi bara handla hem det som behövs så är vi redo att mata bebis när han är här. Så en stark rekommendation till er som inte kan/vill amma eller vill kombinera amning med flaskmatning och vill förstå och veta mer kring det hela. TIPS! =)

Önskar er en superfin dag! Stor kram på er!

Middagen jag gjorde i måndags. Kidneybönsbollarna är gjorda på två paket färdigkokta bönor, ett ägg, ströbröd, salt, peppar, oregano, haricots verts och broccoli. Allt är bara mixat, rullat till bullar som är vända i mjöl och sedan stekta i olivolja. Till det helkornsbulgur med blandade grönsaker, fetaost och dressing//Och gårdagens fruktfat + lite choklad. Blev sugen mitt på dagen, mums!

Och dill är fortfarande en stark favorit att ha på mackan här hemma, tips!//Gårdagens mage. Vecka 28 (27+1). Lilla kanonkulan som inte är så liten längre. <3

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish