Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Snygg under

För mig har alltid snygga underkläder varit viktigt och mestandels för att jag tycker att det är skönt att känna sig lite extra fin. Även om man inte visar sig för någon så förhöjer det den där vardagssnygga känslan att matcha BH och trosor eller ha på sig ett par nya hotpants. Några har kommenterat på senaste och bett mig tipsa om lite snygga underkläder så här nedan får ni mina favoriter. Hoppas ni gillar dom =) 

Själv använder jag i princip alltid string då jag på något vis alltid har trivts bäst i det. Även nu som gravid! Klickade hem DESSA för ett par dagar sedan. Tyckte att dom såg sköna och snygga ut. Tog storlek M då S brukar sitta lite tight nu sedan jag blev gravid. Hoppas dom funkar bra! Och förresten! Ni vet dom där superpopulära seten My Calvins!? Dom har kommit i såå coola och snygga färger. Kolla bara HÄR och HÄR. Mycket roligare än bara svart och vit ju. Vill ni hellre ha dom i standardfärgerna finns dom HÄR, HÄR och HÄR.

Tycker att dom flesta seten här nedan är till himla bra pris också! Så ett riktigt tips att klicka hem! Vissa av dom kostar bara runt 250:- för både trosa och BH. Det dyraste setet på en av dessa bilder kostar dock strax under 2000:- men det var så fint så ville ta med det iallafall 😉

HÄR//HÄR//HÄR//HÄR

HÄR//HÄR//HÄR//HÄR

HÄR//HÄR//HÄR//HÄR 

 HÄR//HÄR//HÄR//HÄR

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish