Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntGraviditeten

När allt är invikt i skåpen..

..Så infinner sig ett visst lugn i mig. Äntligen är det klart och nu ska jag tvätta upp allt nytt vi köper eftersom. Det slog mig att vi har väldigt lite i storlek 50 men jag har hört att vissa barn inte ens kan ha storlek 50? Stämmer det? Vi har mest i storlek 56 och näst mest i storlek 62 och sedan som sagt lite i storlek 68 också. Hur mycket köpte ni av varje? Ni får jättegärna ta er tid att kommentera för vet att många gravida undrar lika mycket som jag och kan finna den infon som väldigt intressant. En till fråga är hur ni som fick barn på hösten/vintern gjorde med ytterkläder? Vi får ju bebis i oktober och jag vet inte riktigt om man ska köpa en overall till alla promenader i vagnen eller om det räcker med massor av lager på lager och filtar. Alla tips mottages =)

Två bilder från igår. På första bilden är det lite av bebis kläder i vita nyanser och på andra bilden ser vi en av byrålådorna med minsta storlekarna. 

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish