Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntGraviditeten

Ordning i bebisens hyllor

Godmorgon på er!

Hoppas allt är bra med er allihop!

Igår storstädade och tvättade jag hela eftermiddagen. Fick ett ryck och körde igång alla bebisens grejer också så nu är det ordning, reda och fint i lillens lådor. Känns underbart då jag som är ett riktigt planeringsfreak vill vara ute i så god tid som möjligt med allt. Vi fick liksom hem babysängen redan i vecka 12 och det är jag så tacksam för idag då tiden verkligen runnit mellan fingrarna. Alla är vi olika men ett varmt tips från mig till er gravida där ute är att inte lyssna så mycket på vad andra säger utan följa ert egna hjärta. För mig var det smidigast att börja fixa och ordna redan i vecka 11-12 medan andra vill vänta tills efter vecka 30. Allt är lika okej så länge det ger en inre ro och får en att må bra. Samma sak när det gäller storleken på bebiskläder och hur mycket man köper. Agera inte efter vad någon annan berättar! Alla kan ju bara tala av egen erfarenhet och vissa skriver att deras barn växte ut storlek 50/56 på bara någon vecka medan andra skriver att deras sjumånaders fortfarande har 56 i storlek. Vissa skriver att alla kläder dom köpte var onödiga medan andra säger att deras bebis spydde mycket och att dom fick byta minst tre gånger om dagen och att det inte alls var onödigt. Det är såå olika verkligen! Så följ bara din egna känsla och det som känns allra bäst. Det vinner man alltid på i längden. Bara ett litet tips sådär från en gravid till andra gravidisar där ute =) Och ni som frågar vilka storlekar vi köpt på kläder så har vi köpt allt från 50 och enda upp till 68. Lite blandat och smått och gott av allt. Har faktiskt rätt lite i just 50 såg jag igår när jag tvättade så blir att handla lite mer av den storleken. 

Middag blev det också igår trots att F kom hem från jobbet efter tio på kvällen. Så en riktigt sen middag med andra ord. Kokade helkornsbulgur och blandade med grönsaker, fetaost och dressing och på sidan av det rullade jag små bollar av kidneybönor och broccoli + haricots verts. Kan visa bilder lite senare. Var jättegott och riktigt fräscht att äta så pass sent så slipper man vakna morgonen efter med magont och tungt huvud (vilket jag ofta gör om jag äter mycket sent på kvällen). En mysig två-år-som-gifta-kväll helt enkelt och morgondagen kommer att bli ännu mysigare. 

Önskar er alla en fin dag! Och vill skicka en jättestor kram till er allihop. Ni gör mina dagar så mycket bättre!! SÅ KRAM PÅ ER!! <3

Lite bebiskläder! Och jag tvättade med det parfymfria tvättmedlet ni ser här ovan. Hade faktiskt inget parfymfritt hemma men lyckades gräva fram denna ur städskåpet. Fick den för sååå längesedan med någon box eller tidning och nu kom den ju till användning. En påse räckte till alla kläder då det var väldigt mycket i den enligt mig.

OCH ÄNTLIGEN KOM DENNA! Började småläsa lite och skickade bild på den till F och får rätt snabbt ett sms tillbaka där det står ”du får inte tjuvläsa för jag vill vara med”. Fick snällt stänga igen den igen men det var extremt lättläst, bra kapitel och styckesindelning och mycket information på rätt få sidor. Vi kommer läsa ur den ihop på kvällarna för att lära oss så mycket det bara går innan det är dags. Återkommer givetvis med en bättre recension när den är utläst! =)

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish