Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Förlossningsbrev

Jag och F hade tänkt börja klura lite på vårt förlossningsbrev nu till veckan när han är ledig. Jag är helt ny på detta och hade inte ens tänkt skriva ett i början men har ångrat mig nu mot slutet. Vad skrev ni i erat? Eller skrev ni något över huvud taget? Vem lämnar man detta till sen? Sin ”vanliga” barnmorska eller tar man med det till förlossningen?

Saker som jag kommer att ha med i mitt brev är:

– Att vi har bestämt oss för att inte amma och vill bli respekterade i detta beslut och jag vill inte heller att någon ska röra mina tuttar eller försöka pressa in mina tuttar i munnen på bebisen (ja, jag har fått många kommentarer av er som fått barn att barnmorskorna faktiskt gör det i vissa fall..). Även att jag vill ha en tablett direkt för att stoppa mjölkproduktionen.

– Att jag vill ha så bra hjälp som möjligt att inte spricka där nere. Självklart förstår jag att det händer dom flesta och jag räknar med att göra det också. Men jag vet att det finns god hjälp att få i hur och när man ska krysta/hålla emot för att förhindra det i den mån det går. 

– Att jag inte vill ha studenter i rummet och helst så lite personal som möjligt i överlag. 

– Att jag vill kunna bestämma aktivt över min kropp då det är jag som känner den bäst. Om inte jag kan ta beslut så vill jag att min man ska göra det. 

– Jag vill ha så lite smärtlindring som möjligt och vill helst klara mig på lustgas. Sen vet jag att detta såklart är drömscenariot för många och att man inte kan förutspå hur det kommer att gå till men det är det jag tänker nu innan iallafall. 

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish