Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntGraviditeten

10 saker om min graviditet

– Jag fick ingen mage förrän i vecka 23 och innan det var det inte mer än att den såg lite småsvullen ut. Men man hade nog aldrig kunnat misstänka att jag var gravid. 

– Jag blev sjukskriven i slutet av april på grund av brutalt illamående från mitt heltisjobb men är nu obetalt ledig istället då jag mår helt okej men ändå inte tillräckligt bra för att orka vara på jobbet. 

– Jag har bråkat med försäkringskassan om min inkomst i TRE månader då dom inte trodde på summan jag angav som årsinkomst och jag var tvungen att skicka in papper på ALLT jag tjänat senaste året. Ni kan ju förstå att det var rätt svårt då man som bloggare skickar säkert 10 fakturor i månaden + har inkomst från olika system där man kan tjäna pengar + sin anställning (och jag hade ju även mitt heltidsjobb). Så det tog lååååg tid att gräva ut allt men nu är det äntligen löst. 

– Jag har inte fått en enda bristning än och håller tummarna för att dom håller sig borta. 

– I början hade jag extrema cravings på citrusfrukter, åt det konstant. 

– Jag är hela tiden osäker på om jag verkligen är i vecka 28 eller om jag kanske lika gärna kan vara i vecka 34 eller vecka 25. Trots att vi har gjort TRE ultraljud som alla sagt samma datum + räknat på mens och ägglossning så är detta något jag klurar på rätt ofta, haha. 

– Jag har haft jättemycket humörsvängningar och gråtit, skrikit, skrattat osv inom loppet på bara några minuter. Tur att jag har en enormt fin och förstående man. 

– Jag har inte blivit svullen alls eller haft så mycket smärtor alls någonstans mer än nu på slutet när magen börjar tynga lite. 

– Jag har fortfarande inte förstått att jag ska bli mamma. Hur mycket jag än försöker förstå så går det inte. 

– Min navel ploppar ut hela tiden mer eller mindre beroende på hur bebis ligger i magen. Ser så roligt ut. 

Tog dessa bilder nyss =) Ljuskronan är från inwhite4you.se

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish