Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Min eftermiddag

Min eftermiddag idag kommer bestå av tvätt och städning. Inte allt för kul men det behöver göras. Och JA, tvättmaskinen funkar äntligen. Har lovat mig själv nu att jag ska uppskatta den och inte ta den för givet något mer nu (vi får väl se hur länge det håller, haha). Men ärligt så tar man allt i livet så mycket förgivet. Den där vattenkokaren, tvättmaskinen, diskmaskinen, ja ALLT som underlättar i vår vardag egentligen. Att bara slänga in alla tallrikar och glas i maskinen och köra igång efter middagen och sedan lägga sig i soffan och pussas medan ”någon annan” gör jobbet åt den. Vi har det lyxigt vi! Så kom ihåg att vara tacksamma för det lilla =) För det är inte så litet egentligen och det gäller att påminna sig själv om det ibland.  

Såhär glammigt har vi det efter att inte ha kunnat tvätta på över en vecka. Wiiho! Dock så är hälften redan avklarad men hälften to go!

F skjutsade mig till min nageltjej innan han drog vidare till jobbet och när jag kom hem med bussen några timmar senare så möttes jag av detta. Världens snällaste är han och det är sådana här gester i vardagen som betyder mycket för mig. Ikväll kommer han hem sent men jag tänkte ändå göra iordning en sen middag här hemma med lite tända ljus och mys. Och på onsdag får vi lyxa till det ordentligt på SPA med både frukostbuffé, middag på restaurang och ansiktsbehandling. Längtar!

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish