Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Håller tummarna

Godmorgon!

Här är vi uppe med tuppen och serviceteknikern har precis hittat hem till oss. Tänkte passa på att blogga snabbt här inne i sovrummet medan han och F är inne i badrummet och kikar på tvättmaskinen. Hoppas, hoppas, hoppas att dom kan fixa den nu direkt så att jag kan tvätta IDAG. Känns som om ingenting här hemma är rent längre. Efter det ska jag iväg och få nya naglar, så skönt! 

Igår hängde jag med till gymmet och det var nog första gången på säkert två veckor som jag var där. Gick lite på bandet och gjorde några få ben/rumpa-övningar innan det blev lite för tungt. Det gäller att verkligen lyssna på kroppen och lägga av direkt man känner att det inte känns bra. Jag har rätt svårt för det då jag alltid pushar mig själv till det sista när jag tränar. Får påminna mig själv hela tiden om att jag är gravid, haha. Något som slog mig igår var hur mycket jag längtar tillbaka till just GYMMET. Känslan av ett hårt träningspass, känna svetten rinna, känna den där brännande känslan i musklerna, känna hur man kommer igång lite extra av en celsius och framförallt känna sig sådär tight och fit i kroppen. Kommer veeerkligen börja träna så snabbt jag kan efter förlossningen. Jag mår verkligen bra av att träna och innan jag blev gravid så hängde jag på gymmet säkert 5/7 dagar i veckan. 

Önskar er en helt underbar dag! KRAM! <3

Jag och magen igår innan det var dags att åka iväg. 

Och dessa övningar körde jag bland annat igår! Låg på rygg på en matta och tryckte rumpan upp och ner (körde den alltid med vikter förut innan jag fick mage för lite extra tyngd) och så min favoritmaskin såklart!

Och dagens frulle fick bli en macka som F slängde ihop innan teknikern kom. Vi ska nog äta lite mer efter att han har åkt och jag är såå sugen på en macka med mjukost och saltgurka (haha). Jag har ju fortfarande ett brutalt morgon-illamående och måste äta typ direkt efter att jag öppnat ögonen när jag vaknar. Någon mer som hade/har samma såhär långt in i graviditeten? Något annat jag också har är ömma bröst.. FORTFARANDE. Har haft knöliga och ömma enda sedan dag ett och det har verkligen inte gått över eller blivit bättre med tidens gång. 

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish