Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntGraviditeten

Mage i vecka 27 (26+6)

Här kommer dom sista bilderna på magen och kroppen nu i vecka 27. Imorgon går vi som sagt in i vecka 28. Bebbe har varit helt vild idag och lyckades faktiskt fånga honom på video igen (kolla min instagram återigen om ni vill se, haha). Känns på något vis sorgligt att gravidbubblan är över om ungefär 10 veckor eller lite mer. Vet att det är rätt länge men tiden rinner ju bara mellan fingrarna och om cirka tre månader är min graviditet över. Har följt så många underbara tjejer under deras graviditeter och dom mig tillbaka (vi har säkert haft kontakt sen vecka 12 om inte ännu tidigare) och nu är det dags för många att föda, några har BF i september och någon enstaka strax efter mig i oktober. Det låter lite töntigt kanske men känns nästan lite jobbigt att det snart är över och att man inte kommer kunna dela med sig till varandra om sparkar, magen som växer, förstoppning och allt annat som hör till snart. Trots att jag inte trivs alls som gravid och vill ha bebis här hos oss så ska jag ändå njuuuta av den sista tiden så att det knakar nu. 

Snart är F hemma och jag har middagen redo. Efter maten ska han nog iväg och träna och då ska jag passa på att ta en lång och skön dusch. Önskar er en fin kväll!

Underkläderna är gamla från H&M men finns liknande i samma färgtoner HÄR, HÄR, HÄR och HÄR. Bebissängen är från kopbarnvagn.se, HÄR.

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish