Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Last summer

Nu längar jag ihjäl mig tills F har semester. Vi var på stranden i princip varje kväll förra sommaren efter att vi hade slutat jobba. Men det var ju så himla fint väder till skillnad från nu! Vi hade precis flyttat till Göteborg och var så himla glada och lyckliga. Vi är minst lika glada och lyckliga idag och det känns galet att tiden har gått så snabbt. Detta är vår sista sommar som två personer och nästa år har vi en liten snutt med oss till havet. 

Kanske världens roligaste försök till pussbild, bjuder på den 😉 Ni som tar mycket bilder ihop med er partner vet att det finns en hel del knäppa bilder att le lite extra åt (90% av dom man tar blir ju ”misslyckade” om man säger så) =)

Tror ni att vi får någon sol i augusti!? Vi håller tummarna för det iallafall! När kan man resa utomlands med en bebis förresten!? Berätta! Vissa är ju jättekritiska och tycker det är fel att resa när bebis är under ett år medan andra i princip reser med en sexmånaders. Skriv gärna om ni har egna erfarenheter. Hade varit kul att komma iväg någon gång. 

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish