Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Helg

Godmorgon vänner!

Hoppas allt är bra med er! Jag är hemma själv idag och mannen jobbar. Han kommer att ha jobbat nio dagar i rad innan han får ledigt på onsdagen som kommer nu till veckan. Duktigaste i världen! Han fick en lång massage igår innan sovdags som lite extra uppskattning. Och så beställde vi pizza till sen middag. Hur gott som helst! Känner mig dock alltid bakis på morgonen när jag har ätit skräpmat så idag kändes det inte lika värt det. Det gäller att komma ihåg att dricka massor med vatten när man äter så mycket salt. 

Jag mår rätt illa idag och det är faktiskt första dagen på rätt länge som jag mår dåligt. Har haft tur med mitt mående ett tag nu och det är jag så himla tacksam för! Ska sova några timmar och se om det går över. Får oftast dåligt samvete när jag sover mitt på dagen och känner mig lat och oduglig men får försöka tänka att det inte är så länge kvar förrän jag ska se efter någon annans behov konstant och kanske inte ha lika mycket tid för mina egna. Så får passa på att göra ALLT jag vill och känner för nu innan bebbe är här.

Annars så har vi en gravidfotografering inbokad den tredje augusti med en fotograf som kommer hela vägen till Göteborg för att fota oss. Vill ni kolla in hennes sida och hennes bilder kan ni göra det HÄR men annars kommer jag att skriva mer om det när det börjar närma sig och även såklart visa bilder när dom är klara. Tips på vad man ska tänka på vid en gravidfotografering? Naturligt smink, några speciella kläder? Kom gärna med tips om ni har några! Vi ska fota ute! =)

Kram på er och ha en jättefin dag!

Dagens frulle! Jag älskar färska hallon och hallon i överlag är nog mitt favoritbär. Sen så tycker jag om svarta vinbär och blåbär också. Jordgubbar ligger rätt långt ner på min ”favorit-bär-lista” faktiskt om det inte handlar om heeelt perfekta, söta och goda jordgubbar. Något jag måste äta i sommar är ju SMULTRON. Har glömt att det finns och blev påmind när jag såg en bild på instagram. Men var hittar man det!? Borde ju finnas ute någonstans men det gäller ju att hitta rätt, haha.

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish