Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Fredag

Hej på er!

Idag är vi uppe tidigt igen och jag lovar mig själv varje morgon att jag ska försöka somna om när F har gått upp men det är helt omöjligt med en ettkilos sparkande bebis i magen. Är lite nyfiken på hur hårt han kommer att kunna sparkas när han börjar väga två kilo eller mer med tanke på att det redan känns såhär mycket, haha. 

Ikväll ska jag försöka hänga med F till gymmet för jag behöver verkligen RÖRA PÅ MIG. Var över en vecka sedan jag var där nu och om man är van vid den där ”måbra”-känslan efter ett träningspass så blir man rätt snabbt deppig om man inte får uppleva den på lite för länge. Någon som känner igen sig? Jag ska verkligen, verkligen försöka ta tag i att göra ett inlägg om hur jag tränar nu som gravid då jag såg att många önskade det. Dock så är det rääätt så tråkiga övningar och jag gör samma varje gång jag är där med fokus på ben och rumpa. Sen går jag på bandet också. Längtar till i höst när jag kan komma igång och hårdträna igen. Om det är något jag saknar med att vara gravid så är det just träningen och känslan av att verkligen ta i ordentligt och vara helt slut i kroppen efteråt + den där härliga värken i varenda muskel dagen efter. Tills dess får jag dreggla över alla snygga träningskläder som finns i webshopparna. Kolla bara DENNA dösnygga sportbh eller DESSA skor!? Det första jag kommer att göra i oktober är att beställa hem massor med snygga träningskläder.

Hoppas ni får en jättefin fredag! Stor kram!

Igår gjorde jag lite ansiktsmask osv. Masken finns HÄR och ”pormasksplåstrena” HÄR. Kan rekommendera både masken och plåstrena varmt förresten för er som är i behov av lite uppfräschning. Masken är jättemild och snäll mot hyn samtidigt som den gör sitt jobb och plåstrena är BÄST och jag har använt dom sen säkert fem år tillbaka//Och lite frukt till kvällsfika i vanlig ordning.

Hundarna myser i nya sängkläderna från H&M//Och bebis och pappamys blev det en hel del av igårkväll. Så häftigt att det bara är några centimeter mellan dom men dom är ändå så långt bort från varandra. Mina killar <3

Någon frågade hur vi förvarar nycklar osv i hallen och här är svaret. Vi lägger allt i den vita ”skålen” så har man koll på alla grejer. Hur gör ni?//Och igår solade jag och magen på balkongen i en av bikinisarna från strosarunt.se.

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish