Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntMat

Datekväll?

Precis som rubriken säger så funderar jag på om vi kanske ska hitta på något ikväll? Middag? Bio? Bara ta en glass på stan? Något vill jag nog göra! Samtidigt är jag så trött i kroppen så att lägga benen på soffbordet med en stor skål chips framför sig känns också riktigt lockande. Annars har jag mest suttit på balkongen idag och sen gjorde jag kikärts/vitabönor-biffar till lunch. Tog lite av det jag hade hemma. Tanken var att bara ha kikärtor i men hade bara ett paket märkte jag sen. 

Ville bara kika in och önska er en supertrevlig fredagskväll! Och tack för alla kommentarer ni lämnar, blir mycket roligare att blogga då. Kram <3

Lite mellis har jag också ätit idag. Kesella med vaniljsmak, nektariner och hallon. Och SÅKLART råkade jag äta ett mögligt hallon, haha… Usch!

Magen får gömma sig i högmidjade byxor + en topp från BIKBOK idag. Jättesköna kläder som passar perfekt när man vägrar köpa mammakläder och vill ha sina vanliga storlekar på sig, haha.. Mjuka, högmidjade byxor kan jag varmt rekommendera till aallla preggon där ute med andra ord. Just dessa är från Gina Tricot.

Och mina biffar gjorde jag enkelt genom att stavmixra ett paket kikärtor och ett paket stora vita bönor (det är dock godare enligt mig att bara ha två paket kikärtor istället), i med salt och peppar och fryst persilja, ett ägg och lite ströbröd så att konsistensen inte blir så geggig. Häll ut mjöl på en tallrik och vänd biffarna en och en i mjölet efter att du format dom till just biffar. Låt steka tills dom får yta (i olivolja) och blir genomvarma och jag serverar ALLTID mina med citronmajonäs. Så himla bra kombo!

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish