Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Inget bloggsug

Hej fina ni!

Idag är mitt bloggsug som bortblåst. Har världens idétorka och känner mig typ tråkigast i världen. Har iiingen aning om vad jag ska skriva om längre. Tips? Känns som om jag bara matar på med inlägg om min halvtråkiga vardag och inte mer än så. Blir nästan lite leds av mig själv, haha. Så kommentera gärna om det finns något speciellt ni vill läsa om. 

Tänkte sola lite på balkongen nu när jag vaknade men fy tusan så kallt det var. Ska laga lunch och efter det får jag göra ett nytt försök. Vill verkligen ta vara på dom få soltimmarna som finns nu när sommaren typ snart är slut (eller ja, hälften har ju gått iallafall). 

Igår beställde jag hem boken ”att flaskmata” då det var många som rekommenderade den och jag såg även att den fått fina recensioner. Eftesom att vi kommer att välja bort amningen (som jag skrev i föregående inlägg) så känns det viktigt att vara påläst och veta vad det finns för typer av ersättning och hur det fungerar med ersättning. Vi kommer nog att läsa ur den på kvällarna tills vi har läst från pärm till pärm. Hoppas på att den ska landa i brevlådan redan imorgon! Letar även runt lite efter andra böcker som har med förlossning/graviditet/bebistiden att göra och en som också verkar otroligt populär är ”att föda utan rädsla”. Är enormt sugen på att beställa den med så tror att jag ska göra det. Har ni andra tips på böcker som har hjälpt er mycket så får ni gärna kommentera det. Hade uppskattat det jättemycket. 

Stor kram och ha en superfin dag!

Jag och magen igår//Och lite melon efter middagen var som alltid supergott! Tallriken är från inwhite4you.se

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish