Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Onsdag

Godmorgon på er!

Hoppas allt är bra med er. Vill börja dagen med att tacka er för alla kommentarer och all respons ni lämnar här inne. Blir så glad! Jag har ovanligt bra stämning på min blogg tycker jag om man jämför med andra större bloggares kommentarsfält. Dock så raderas ju alla kommentarer som på något vis är otrevliga, irriterande eller elaka härifrån (vilket många andra bloggare kanske också gör, vad vet jag). Kan säga ärligt att jag faktiskt aldrig läser otrevliga kommentarer heller. Direkt jag börjat läsa och ser att det står något som jag inte borde eller behöver läsa så tar jag bort den. Ingen ska behöva läsa massa skit! Det jag ville komma till iallafall är att ni är världens bästa läsare. Är så tacksam att så många kloka, snälla och varma människor har hittat hit. Precis som det stod i en kommentar för ett par dagar sedan: ”Du har så kloka läsare och det är alltid intressant att läsa vad dom skriver” – och ja, det är det verkligen =) Så stort tack för att ni är NI!! <3

Sen så fyller faktiskt min älskade mamma år idag också så GRATTIS TILL VÄRLDENS BÄSTA MAMMA!!! <3

Igår åt vi som sagt hamburgare (med anammas vegoburgare som ”kött”) och det var supergott. Köpte MAX-hamburgerbröd och även MAX-dressingen så det blev lite extra gott. Mums! Kändes som om vi ville lyxa lite nu när F jobbar dag för en gångs skull. Han har utbildning inom jobbet hela veckan och sen så jobbar han i helgen också så det blir att han kommer hem lite tidigare resten av veckan också. 

Önskar er en superduperfin dag! Och vi hörs såklart mer under dagen. Stor kram!

Gårdagens burgare, muuums! Och vi hade potatissallad till för ingen av oss var sugen på varken klyftpotatis eller pommes. Porslin från inwhite4you.se.

Todiefor skickade en liten present till mig också så blev superglad för den. Min fjärde bikini ur deras kollektioner. Deras bikinins säljs även HÄR

Åt en bit choklad till efterrätt också, var så himla, himla sugen så kunde inte låta bli. Mums!

I samarbete med NIVEA så fick jag också hem dessa produkter. Dom åker runt i Sverige just nu för att sprida budskapet om hur viktigt det är att skydda sig i solen och ni kan se deras video om detta HÄR.

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish