Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntGraviditeten

Lilla bebis

Jag tror aldrig jag har tagit så mycket bilder på mig själv som jag gör nu som gravid. Kroppen ska dokumenteras från alla håll och kanter och ur alla vinklar. Både naken och med kläder. Vill verkligen komma ihåg och minnas. Jag vill minnas denna graviditet då det trots allt är min allra första (kan ju lika gärna vara sista också, det vet man aldrig). Är så tacksam över att få vara gravid och bära en bebis. Känns coolt att det växer små fötter och små händer i mig. Ett dunkade litet hjärta. Sen så måste jag vara ärlig och säga att en gravid kvinna kan vara det vackraste som finns. Jag följer så många gravida på instagram och WOW säger jag bara. Jag vet att man oftast själv känner sig svullen och stor och ful men en halvnaken gravid kropp (eller en med kläder på också SÅKLART) är verkligen vacker. Man strålar på ett speciellt vis. Och ens mage och resterande kropp ser så magisk och fin ut. 

F kom hem tidigt idag så vid femtiden handlade vi hem massor med mat, postade lite paket och hämtade lite paket. Till middag blev det hamburgare (vegetariska såklart) och sen så har vi bara myst i soffan. Snart väntar en promenad med hundarna innan läggdags. 

Hoppas att ni alla har haft en mysig kväll, kram på er <3

Dessa bilder är tagna idag i vecka 27 (26+2). Vi växer så att det knakar och det börjar bli tungt.

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish