Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Ny vecka

Hej på er!

Idag går vi in i ännu en ny vecka och nu är vi inne i vecka 27. Kommer att skriva lite mer om veckan + lägga upp bilder på magen inom några dagar så håll utkik! Annars har jag precis vinkat av F för ännu en arbetsdag och nu ska han jobba sju av sju dagar denna vecka. Han är så duktig! Dock så är han ledig flera dagar nästa vecka istället så nu längtar vi massor tills dess. Den 22a har vi dessutom en hel SPA-dag inbokad och den 26e är det äntligen dags för 3Dultraljudet nere i Malmö. Hur underbart!? Spännande ska det bli! Ni som har gjort 3D-ultraljud – tyckte ni att man såg likheter på bebis/mamma och bebis/pappa redan då eller såg man liksom ”bara en bebis”? Kommentera gärna!

Vi har dåligt väder idag igen och man har nästan börjat få acceptera att det är såhär sommaren kommer att vara. Jättetråkigt tycker jag då jag verkligen hade längtat efter månader av soliga dagar och värme. Usch! Och sen är jag ju gravid så att åka utomlands blir nog inte heller av trots att vi gärna hade velat. Blir så krångligt med hundarna och att man även måste ha ”tillstånd” att flyga efter en viss vecka in i graviditeten. 

Vad gör ni idag? Jag ska bara vila hemma som vanligt och ladda massor av energi. Jag har haft ont i kroppen på senaste och både vadkramp och ont i höfterna och ryggen. Börjar känna rejäl tyngd från magen på resten av kroppen och ärligt så ÄR det tyngre att vänta barn än vad jag någonsin hade kunnat tro. Det är typ ett heltidsjobb! Att ständigt vara kissnödig, ha ont, vara förstoppad, ha humörsvängningar och ja ALLT som hör till. Man borde nästan få någon form av ”gravidledighet” från sitt jobb när man går in i sluttampen på graviditeten. Nu vet jag att man FÅR gå ner i arbetstid eller sluta jobba ett halvår innan man föder utan att inkomsten påverkas hos försäkringskassan men alla har ju inte möjlighet till det heller. Så all styrka och kärlek till er gravida där ute!! VI är grymma!!

Stor kram på er och ha en jättefin start på veckan! 

Igår blev det äggmacka till frukost, mums! Jag har dill på mina mackor hela tiden nu. Har verkligen fastnat för det då det är supergott!

Och sen åkte vi till Plantagen och kikade på blommor. Det är så fantastisk luft där inne! Blir så lugn av att dra andetag i dom lokalerna. Jag älskar verkligen blommor och gröna växter. 

Och vi fick med oss en långkruka att hänga över balkongräcket + en blomma till fönstret + kruka till den och lite växtnäring. 

Och vi konstaterade att magen har börjat synas framifrån också. Lilla bebis, nu är du inte så liten längre. <3

Vi mätte bebisens längd på en måttstock och ja nu i vecka 27 är han runt 34 cm lång! Hur häftigt!? Vet att han ligger ”ihoptryckt” men ändå såå coolt att en liten person ligger där inne.. och är SÅ lång redan. 

Jag och magen myste i soffan och Dexter var med såklart. 

Och en liten bild från vår fina hall. 

Lite sushi fick det också bli. Jag hade ett svart, tjockt hårstrå på en av mina, bläää.. Men jag pillade bara bort det eftersom vi redan hade fått vänta på maten så länge och inte orkade vänta ännu längre, haha.. 

 

Köpte även äntligen en ny dammsugare. Exakt samma modell som vi hade förut, men den gamla var så sliten och full av sand och smuts som hade gått enda in i motorn då vi slarvat med att rengöra den och dammsugit bland annat bilen med den (vilket var jättedumt). Men denna är fin och ny och hel och ren. Ska bli skönt att kunna dammsuga igen efter fyra månader av golvskurning. Finns HÄR

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish