Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Svaren del 1

Har ni köpt vagn än? Isåfall vilken?

Ja det har vi! Dock så är den slut i lager där vi har beställt ifrån men direkt den kommer in så bör vi ha den inom någon vecka och då kommer jag också visa upp den och ni kommer få se vilket märke + modell vi har valt. 

Hej! Kan du göra en video där du lockar håret? Och kan du visa alla dina läppstift/läppglans? Kram på dig!! 🙂

Hej! Jo, jag har märkt att många vill att jag ska visa just hur jag lockar håret. Ska absolut göra det framöver. Vad kul! Det skulle jag absolut också kunna göra. Använder dock bara ett läppglans och det är O-plump från Smashbox. Sen så har jag alltid läppstift under det och då använder jag mycket röda toner och en favorit är DETTA. Stor kram!

Hur länge väntade du och F innan ni gick ut med att ni var med barn till era nära & när gick du ut med det på din blogg? När tycker du är en lämpligtid att gå ut med att man är med barn? Trodde du att du skulle få barn såhär pass ung om du tänker tillbaka? All lycka till dig & F, så himla fina tillsammans!

Jag gick ut med det till familjen direkt. Alltså samma dag som jag plussade så skickade jag sms till min mamma och till mina vänner osv. F väntade några veckor till med att berätta för sin familj då han inte pratar med sina familjemedlemmar lika ofta som jag pratar med mina (jag har nästan daglig kontakt med min familj via sms eller telefon). På bloggen och instagram gick vi ut med det i vecka 12/13 ett par dagar innan vi skulle göra KUB-testet. Egentligen hade vi sagt att vi skulle vänta tills efter KUB-testet med att gå ut med det men jag kunde inte hålla mig så det blev som det blev. Jag tycker alla får göra som dom vill men man brukar ju säga att vecka 12 är en milstolpe och därför kan jag tycka det är en bra tidpunkt att berätta. För familjen kan man ju dock berätta tidigare. Sen så vill ju vissa berätta i vecka 8 och vissa i vecka 25 så det är ju upp till var och en. Ja, det tror jag nog! Jag träffade ju F 2010 så det har alltid känts rätt givet att barn inte är allt för långt bort. Tack snälla du för fina ord, stor kram!

 

Bilden jag skickade till min mamma typ två sekunder efter jag plussade//Och magen i vecka 12. Denna bild la jag upp på instagram samma dag som jag gick ut med graviditeten offentligt.

Vad vill du jobba som när du blir äldre? 🙂

Jag vill fortsätta jobba med sociala medier och/eller människors beteende. Jag älskar att arbeta med människor och skulle kunna tänka mig att jobba som personalansvarig eller något sådant. Har dock inga ”tydliga” planer just nu på vad jag vill jobba med längre fram. =)

Nyfiken på att höra dina åsikter om GMO. Många vegetariska produkter är gjorda på soja som är väldigt genmodifierade. Undrar om du är medveten om det och vilka dina åsikter är kring detta? Tack för en superbra blogg! Kram från en 22 årig tjej, gravid i vecka 27 med första barnet ☺️

Har faktiskt inga åsikter alls om det, inget som jag någonsin har funderat på! Jag varierar min kost och äter lite allt möjligt. Hade jag däremot tryckt i mig sojaprodukter fyra gånger per dag så kanske jag hade haft mer åsikter kring det. Äter sojaprodukter ibland men varvar med ”renare” halvfavbrikat som finns i frysdiskarna, mycket grönsaker, linser, bönor, kikärtor och annat. Så inget jag har funderat på alls i dagens läge faktiskt om jag ska vara ärlig. Tack snälla du för fina ord och stort grattis till bebis! Så kul att vi ligger i ungefär samma vecka! Kram!! =)

Satt idag och funderade på hur mycket pengar ni lägger på frukt på en månad?

Oj! Det är inget vi någonsin räknar på utan vi handlar bara, haha. Men på mat på ICA lägger vi runt 5000-6000 i månaden. Sen så handlar vi även på Willy, Coop, Lidl osv ibland men där har vi inga medlemskort så jag vet inte exakt vad vi landar på där (dock handlar vi bara där supersällan när vi inte har ett ICA i närheten då vi gillar ICA mer av någon anledning). Men av dessa 5000-6000:- som vi lägger på mathandling tror jag att kanske 1500-2000:- är frukt. Kan ha helt fel men det är en spontan gissning!

 Mina älskade fruktfat, haha.. Dom får kosta vad dom kosta vill. Älskar dom! Det bästa jag vet verkligen.. Godare än allt godis i världen.

Något tips för att få en stor blogg? Är du bra på att sjunga? Vilken är din naturliga hårfärg? Älskar din blogg!

HÄR har jag skrivit tio tips om hur man får en mer besökt blogg. Så kika där! Jag var bra på att sjunga förr och har tagit sånglektioner + sjungit i kör men det var sååå längesedan så tror inte jag är så duktig längre, haha. Men är inte helt tondöv iallafall kan man säga! Min naturliga hårfärg är typ råttfärgad tror jag. Vet inte exakt eftersom att jag alltid har färgat håret. Men när jag var liten så var jag typ ljusbrun i håret. Tack snälla och kram!

Vart har du köpt din Michael kors väska och vad kostade den?

Jag har köpt den hos nelly.com och den kostade runt 3000:- (tror det var typ 2800:- eller något). Finns liknande HÄR

Hur reagerade du när du upptäckte att du var gravid? Och hur reagerade Fjodor? 😉

Jag trodde inte på det och F började gråta av lycka. Jag sa mest ”men det stämmer nog inte” och han skrek ”vi ska äntligen bli föräldrar!!”. 

Hej fina du! Jag har länge undrat hur är din relation med F’s familj? Vad är de bästa rådet du har inom kärlek, Vad är viktigast tycker du? Vad använder du för smink och hur sminkar du dig dagligen? Så som hudvården, vad rekommenderar du? 🙂 Önskar dig all lycka! Kram

Hej! Den är väl helt okej. Vi har dock inte en lika nära relation som han har med min familj men vi är absolut inte ovänner eller så och umgås när tillfälle ges! Det viktigaste rådet inom ALL kärlek egentligen är att alltid vara ärlig, lojal och kunna prata om saker. Jag har lovat mig själv att alltid säga det jag känner när jag känner det så istället för att bära på massor av ledsna tankar och åsikter mot ex. F så säger jag ifrån direkt om det är något som inte känns bra så att vi kan prata om det. Om man bär för mycket inom sig finns det risk att man exploderar till sist så det är viktigt att kunna prata om allt man har på hjärtat. Nu på sommaren använder jag bara (klicka på länkarna för att komma till produkterna): Cover All Mix från Make Up Store, denna ögonskugga att lägga på övre fransraden, detta ”solpuder”/bronzer och läppstift/läppglans och sen har jag ju fransförlängning. Så det är allt! Mina hudvårdsrutiner har jag skrivit om HÄR och där kan du även läsa om produkterna jag använder, kram och tack!

Ditt favoritplagg just nu?

Måste vara alla mina tighta linnen. Typ det enda jag har på mig nu då det är det enda jag kan dra över magen till vardags.

Hur träffades du och Fjodor?

Vi träffades på gymnasiet. Vill du läsa mer om det har jag skrivit om det HÄR

 Jag och mitt stora hjärta som jag älskar mest av allt i hela världen. <3

Hur och var ser du dig själv om 10 år?

Då vill jag bo i en stooor, fin villa med min man och våra barn (då har vi kanske två/tre stycken) och fortsätta jobba med något jag älskar. Ha familjen nära vill jag också ha. Har faktiskt rätt nyligen skrivit ett långt inlägg om detta om ni vill läsa. HÄR

Kanske en personlig fråga men hur är det att ha sex under tiden man är gravid ? Har du mycket humörsvängningar?

Det är faktiskt mysigt med sex som gravid. Trodde inte alls att jag skulle tycka det. Jag har fått upptäcka en helt ny form av det som jag faktiskt tycker om trots att jag aldrig trodde att jag skulle det. Man är ju mycket mer ”försiktig” (vi iallafall) om man säger så. Jag har jättemycket humörsvängningar men det är olika från dag hur dom utspelar sig och om dom ens gör det. 

Har du något tips för att få en stor och läsvärd blogg? Kan du sjunga? Vilka är dina favoritskor? Älskar din blogg.

Försök att skriva om saker från hjärtat och inte bara skriva om vardag hela tiden! Varva med tips på kläder, skor och annat och ha fina skarpa bilder. Var dig själv och försök inte att spela någon annan! Det är väl dom ”bästa” tipsen egentligen. Jag kan nog sjunga men det beror på vad man jämför med, haha. Mina favoritskor är DESSA och DESSA. Älskar dom och bär dom hela tiden nu i sommar trots att jag har andra par. Dom låga använder jag oftare än dom höga. Tack snälla du och stor kram!

Hur tänker ni med vilka/vilken storlek ni ska köpa mest kläder i till lille killen i magen? Hur mycket i 50, 56, 62 osv 🙂 kram!

Vi har köpt mycket i både 50 och 56 och även i 62. Sen har vi nu på senaste börjat handla i storlek 68 när vi hittat något fint bara för att det känns lite onödigt att ha ”för mycket” i dom minsta storlekarna samtidigt som det är omöjligt att sluta handla till den lilla då det finns så mycket fint. Kram! =)

Bebisens allra första klädesplagg! Och björndräkten var det allra första som vi köpte. Fick hänga i hallen sååå länge så att jag skulle ”förstå” att vi faktiskt var gravida.

Hur många år är det mellan dig och F?

Han är född i mars 1993 och jag är född i maj 1995. Så två år!

Hej brukar du och Fjodor hänga något med kompisar eller är ni ”bara” med varandra när ni är lediga? Ni är jätte gulliga tillsammans!

Vi är mest med varandra men umgås med vänner då och då. Kanske några gånger i månaden. Man blir så socialt instängd annars! Men vi umgås inte med vänner så jätteofta om man jämför med andra kanske och vill mest vara med varandra när vi är lediga samtidigt. Tack snälla och kram!

Måste bara säga att jag älskar din blogg nåt så otroligt & går in och läser varje dag! Mina frågor är : hur lång är du? & hur är din kontakt med din mans familj är ni nära eller pratar ni bara vid ”högtidliga ” tillfällen eller vad man ska kalla det.. Fortsätt som du gör med bloggen du inspirerar så många och din ärlighet uppskattas verkligen! Kram

Tack snälla, blir så glad! Jag är 170 cm. Min kontakt med min mans familj är helt okej men han har betydligt bättre relation med min familj än vad jag har med hans. Men vi umgås ibland och har jättetrevligt. Återigen tack och stor kram!

Att ni är vegetarianer är ju alla läsare medvetna om! Men hur tänker ni kring läder, skinn och päls? Typ skinnjackor, väskor i läder, duntäcken osv… 🙂 Älskar din blogg!!!

Päls har vi inte här hemma och det är inget vi någonsin har köpt heller. Dun köper vi ibland men det är rätt sällan. Kanske någon gång per år i någon jacka och likaså med skinn. Har lite skinngrejer hemma och köper en ny väska/plånbok/skor eller liknande i det materialet ibland men inte mer än så. För ungefär ett år sedan var jag extremt anti skinn/dun/djurtester men det har på något vis landat på en mer ”normal” nivå nu och jag försöker dra mitt strå till stacken genom att äta vegetariskt och undvika produkter i skinn/dun i den mån det går. Samma sak med djurtestat smink och andra skönhetsprodukter. Förr undvek jag det till fullo men det går knappt att leva ett normalt liv om man hela, hela tiden ska jaga runt om en produkt är testat på djur eller om ett klädesplagg stöttar barnarbete eller kassa mänskliga förhållanden och rättigheter. Tyvärr så är denna värld rätt hemsk på många vis både för djur och människor och man får försöka göra det man kan med små medel i vardagen utan att det tar över hela ens liv. Sen så kan man ju resonera olika även här men det är så mina tankar går i dagsläget iallafall. Tack snälla för fina orden och kram!

Hur tycker du att sexlivet har förändrats nu när du är gravid? Det är så himla olika! Fick du något läkemedel utskrivet för ditt illamående? Tack för en super inspirerande blogg!!

Det har förändrats till det bättre på många vis då man får lära sig en helt ny ”form” av sex enligt mig. Man är som sagt mycket mer försiktig som gravid (vi är det iallafall). Ja, jag fick tre olika. Bland annat lergigan. Tack snälla du för fina ord! Kram!

Hej! Spännande blogg, speciellt när man själv går i väntans tider och är i ungefär samma vecka hihi 🙂 Har två frågor. Vad har ni mer funderat på för namn förutom Jason? Har du förberett dig något för förlossningen än? Tänkte på typ planerat BBväskan och funderat på smärtlindring osv… 🙂 Lycka till med allting! 🙂

Hej! Tack snälla, grattis till din graviditet!! =) Inga alls faktiskt. Namnet ”Jason Julian Joss” har vi typ haft spikat ifall vi någonsin skulle få en pojke. Så det är mellan Jason och Julian det står i tilltalsnamn. Men lutar mot Jason! Nej inte förberett mig men jag tänker mycket på den. Kommer inte planera eller fundera så mycket på smärtlindring utan det tar jag som det kommer när jag väl är där. BB-väskan ska vi packa om några veckor! Tack snälla du och detsamma till dig!

Jag gjorde precis ett inlägg på min blogg om mina favoritbloggar så jag hoppas att det inte gör någonting att jag lånade bilder från din blogg 🙂 Ha en superfin kväll!

Men så gullig du är! Läste inlägget och blev superglad. Tack fina du och självklart är det alltid okej att låna bilder från mig så länge man uppger att dom är mina. Tack för fina ord och stor, stor kram!

Har du nå bra tips på vad man kam köpa till sin pojkvän i födelsedagspresent? Min kille fyller snart 22år och jag vet inte vad jag ska köpa!! Parfym känns så tråkigt.. Någon lite finare/roligare men som inte kostar flera tusen 🙂 Tacksam för svar!

Vi har ju alltid haft gemensam ekonomi så att köpa saker till varandra har vi aldrig gjort. Mitt tips är att kanske göra något mer personligt. Skriv ett gulligt brev eller gör en gullig film på datorn där du klipper ihop bilder, text och lägger på musik. Köp en stor korg och fyll med hans favoritgodis och snacks, ett par snygga kalsonger/en snygg pyjamas, en gullig lapp eller ”presentkort” hos dig på massage eller liknande. Man kan lägga i vad som helst egentligen och det blir rätt billigt och väldigt personligt. Tar ju lite tid att samla på sig grejer till en sådan korg så man får leta runt på olika ställen. Överraska med frukost på sängen och laga hans favoritmat till middag, tänd massa ljus och skapa mysig stämning. Sådana saker är så uppskattade och innehåller så mycket kärlek. Annars om man hellre vill köpa saker så är det roligt med lite ”småplock” istället för en parfym eller en tröja. Så köp hellre ett litet presentkit med typ deo, parfym och duschgelé (finns till helt okej priser HÄR) och släng med lite snygga underkläder och något fint linne + en bukett och en gullig lapp. Då blir det helt plötsligt mycket roligare. Stor kram och hoppas du kommer på något fint! Kram!

Hej! Använde du något preventivmedel innan och isåfall varför slutade du med de?

Jag har aldrig använt något annat än kondom då både min mamma och F har varit väldigt noga med att jag inte ska trycka i mig hormoner. Jag testade p-piller i en vecka när jag var kanske 16 bakom ryggen på F men det kändes inte alls bra att experimentera på det viset med kroppen så jag slutade direkt. Så ja, kondom har vi använt men inget annat egentligen.

Hur många barn vill ni ha i framtiden? Hur kommer ni göra med föräldrarledigheten? Kommer ni dela lika eller det är bara du som ska vara hemma? Hur reagerade vänner/ familj när de fick veta att ni väntade barn? Ni är ju hyfsat unga för att vara gifta och vänta barn. PS, älskar din blogg och du verkar vara en underbar tjej och kommer bli en underbar mamma tror jag 🙂

Ingen aning! Vi har sagt två eller tre men i och med att vi är så unga så är det rätt svårt att veta just nu. Jag kommer att vara ledig i kanske lite mer än ett år och F i kanske sex-sju månader. Jag vet att hans dröm är att få vara hemma med vårt barn så länge som möjligt så förhoppningsvis får han vara hemma ännu längre. Men det beror ju lite på jobbet och hur det skulle funka där också osv. Men det är något sådant vi har tänkt oss som det ser ut just nu iallafall. Alla blev jätteglada då det var rätt ”väntat” att vi skulle få barn och alla i vår närhet visste att vi ”försökte” få barn. Tack snälla för fina ord, kram!

Gör du något särskilt för att hålla dig i form under graviditeten? Du har ju en kropp to die for och en jättefin bebismage.

Men så himla snäll du är!! Tack så jättemycket! Nej, inget alls. Går ju på promenader med hundarna och försöker även hänga med F till gymmet kanske en eller två gånger i veckan i den mån jag klarar av det. Då tränar jag rumpa och ben för det mesta. Kram!

 Jag och min kula. Vecka 23/24 var vi i här ungefär och magen kom från ingenstans typ. Här började jag se gravid ut.

Var du populär i skolan? Vill du ha ett till barn? Var du bra i skolan? Tyckte killar att du var snygg? Snyggaste kroppform på tjejer? KÄRLEK.

Ja, det kan man nog säga att jag var. I gymnasiet var vi dock bara 10 i klassen typ så ingen var nog mer/mindre populär än någon annan då man ingick i olika gäng. Det var inte riktigt den ”vanliga” gymnasiestämningen på min skola. Men i mellanstadiet/högstadiet hängde jag alltid med dom ”coola” gängen, haha.. Just nu känner jag att jag vill ha ett barn till! Jag var rätt duktig i skolan men gick ut med medelmåtta betyg. Hade några MVG:n, många VG:n och lite G:n typ. Skolan blev ju inte mitt fokus i gymnasiet eftersom att jag flyttade hemifrån och även började jobba på kvällarna. Jaa, killar tyckte att jag var snygg! Var alltid många som raggade på facebook, sms och hemmafester 😉 Men det är så längesedan nu. Jag tycker att alla har rätten att se ut som dom vill. Alla gillar vi olika och en del tycker att kurviga kroppar är det snyggaste som finns medan andra gillar pinnsmala kroppar. Jag personligen tycker om min egna kroppsform och tycker om bröst och rumpa. Det viktigaste är att man trivs med sig själv och i sin egna kropp (och såklart att kroppen är frisk och mår bra)! Kram! 

Vad lyssnar du på för slags musik? Vilket/vilka fotbollslag håller du på?

Lyssnar på allt möjligt! Har ingen speciell genre som jag håller mig inom. Inom fotboll är jag tyvärr helt lost. Vet inget om något när det kommer till sport tyvärr då det inte intresserar mig alls. 

Hur går dina tankar inför förlossningen? 🙂 har du bestämt hur du vill föda och om du vill ha bedövning? 🙂 kramis!

Jag är rätt nervös inför förlossningen. Ibland är jag rädd när jag tänker på hur snart och nära det faktiskt är. Känns lite läskigt men ändå spännande! Jag kommer att ta det som det kommer. Vill såklart föda så ”naturligt” som möjligt men det är inget jag tänker planera utan får se på plats vad som behövs och känns bra. Kram!

Har du opererat brösten?

Och så denna fråga, haha.. NEJ jag har inte opererat brösten, det är mina riktiga tuttar! Kommer dock att fixa till dom sen när jag har ammat klart om jag inte är nöjd med dom då. Det är extremt viktigt för mig att trivas i min egna kropp, både till det inre och till det yttre, då det är den jag ska leva i resten av mitt liv. Kram!

Har alltid undrat hur ni kan ha så mycket pengar? Vad jobbar ni med? Kram på er!

F jobbar heltid och är fastanställd. Så han har riktigt bra lön för sin ålder! Han jobbar ju dessutom alltid kvällstid så det blir ju ännu mer på grund av hans arbetstider. Jag har en ”normal” lön (är också fast anställd och jobbar heltid på dagtid) på mitt ”vanliga jobb” där jag får ut kanske 16.000-17.000 efter skatt. Sen har jag ju som sagt en till lön – den via bloggen, som är en rörlig lön men som sagt väldigt hög.

Om Fjodor plötsligt blev en dvärg, hur tror du ert förhållande hade förändrats då? Inget medicinskt nu utan på låtsas… Hur mycket av passionen tror du hade stannat när han bara var upp till din midja? Hade du känt det lika självklart att visa er kärlek offentligt? Exempelvis genom att huka dig för att ge honom en puss på stan? Hehe.

Haha, guuud vilken svår fråga! Alltså hade han varit dvärg redan från början så hade jag nog inte ens kollat åt hans håll vilket hade resulterat i att vi inte varit ett par idag. Absolut INGET illa menat men jag själv skulle nog inte kunna bli attraherad av en så liten man utan tycker om stora, starka män, haha.. Men skulle han helt plötsligt förvandlas till en dvärg idag så hade jag älskat honom precis lika mycket och aldrig skämts. Det är ju min man och mitt hjärta vi pratar om och hans yttre skulle aldrig påverka den kärlek jag redan har för honom. Han har det vackraste hjärtat jag vet. 

Vad tror du är nyckeln till ett långt och lyckligt förhållande i samboskap? Jag och min pojkvän har varit ett par i 1,5 år och om ca ett halvår planerar vi att jag ska flytta in i hans lägenhet. Vad är dina bästa tips? Något jag kan förbereda mig på och något direkt det finns att undvika? Tack för en underbar blogg! Kram

Att ständigt leva i vetskapen att ett förhållande är något man måste jobba på. Det är lätt att få en relation men det är svårare att behålla den. Det är ett dagligt jobb att balansera sina egna tankar, känslor och åsikter med någon annans så att båda mår bra och känner sig tillfreds. Jag tycker att det viktigaste innan man flyttar ihop är att prata ut ordentligt om vad man förväntar sig av den andra och hur man ser på hushållsarbete, ekonomi och andra saker. Det gjorde aldrig vi vilket resulterade i gaaalna bråk! Så det är något jag verkligen hade gjort annorlunda om jag flyttat ihop med F idag. Annars så är det viktigt att alltid PRATA. Prata hela tiden om allt! Bär inget inom dig utan våga säga till när något inte känns bra och gör klart för din partner att du förväntar dig detsamma från honom. Stör du dig på något han gör så säg det och likaså om du tycker om något han gör – säg det också! Att kunna kommunicera är det absolut viktigaste om man ska bo ihop. Stor kram och tack för fina ord!

Först vill jag bara säga tack för en underbar blogg❤️ Har följt dig i mer än ett års tid nu. 1:kommer erat barn också äta vegetariskt? 2:vad använder du för sminkproduketer? En till fråga. Vad hette du i efternamn innan du bytte till Joss?

Tack snälla du för fina ord! Vad kul att du hängt med så länge! Ja, vårt barn kommer att äta vegetariskt då det hemma hos oss och enligt våra värderingar är det ”rätta” och det naturliga precis som en familj som äter kött känner kring köttätande. Vad jag använder för smink har jag skrivit om i en tidigare fråga i detta inlägg. Jag hetter faktiskt ”Hansson” innan jag gifte mig. Kram!

Har du eller F några särskilda talanger, eller något ni är ”hobbyproffs” på? Typ måla, laga mat, sjunga, dansa osv.

F är riktigt, riktigt duktig på att måla och rita. Helt galet duktig verkligen! Jag är bra på att dansa då jag har dansat hela mitt liv men slutade när jag var runt 16 och hade flyttat hemifrån. Kram!

På magbilder ser det ut som att du har navelpiercing. Undrar om du vet ifall den påverkas/töjs någonting utav graviditeten då magen växer? Undrar då jag själv har det och gärna vill ha kvar efter ev graviditet. Tack för härlig och personlig blogg!

Hej! Så länge den känns bra för mig så kommer jag att ha kvar den. Den varken skaver eller trycker eller liknande och därför får den sitta kvar. Alla upplever det olika och vissa tar ut den direkt då det inte känns bra men jag känner som sagt inte av den ännu. Jag är inte heller orolig att få en spricka där och händer det så händer det! Det är olika även där och vissa som plockat ur den direkt har fått en spricka trots att dom tog ut den medan andra slipper en spricka trots att dom har piercingen kvar hela graviditeten. Jag kommer nog inte byta till gravidpiercing om den skulle börja skava heller utan tar ut den helt vid det laget. Tack själv och stor kram!

Du har en såå mysig blogg, klickar in här flera gånger om dagen 🙂 Har ni planerat nåt inför framtiden angående boende? I början går det ju att bo i en tvåa med bebis, men hur länge vill ni göra det? 🙂 När/Vill du ta körkort? Är det något som känns jobbigt att du inte har nu när du får barn? Tänker om det händer nåt osv.

Tack snälla, blir så himla himla glad! Nej, vi planerar inget alls men nästa gång vi flyttar så kommer vi att köpa hus eller lägenhet. Vi kommer att bo kvar här så länge det känns bra och jag har inte bråttomt här ifrån då jag ääälskar lägenheten så otroligt mycket. Men kanske tills bebis är ett år eller lite mer. Vi får se! Jag känner inget behov av att ha körkort och har egentligen aldrig gjort det heller. Men någon gång i framtiden när livet känns tråkigt och jag inte har några andra projekt så kommer jag nog att ta det. Känns absolut inte jobbigt att inte ha det då det inte känns så viktigt för min del! Kram!

Kan du/ni lägga ut receptet på den nyttigare pizzan som F gjorde? (: Räknar du kalorier eller har gjort?

Såg att många önskat det så kanske gör det längre fram! Har aldrig räknat kalorier och kommer aldrig att göra det heller, kram!

 Den goda och lite nyttigare pizzan som jag ska försöka ordna recept på åt er snarast. Vi ska nog äta den ikväll också, haha 😉

Har du tips för hur man får slank mage och inte en som ”putar” ut? Jag är underviktig så det är inte fett som gör att den putar ut. Men så fort jag äter så blir min mage typ uppblåst och putar ut.

Jag själv har ”problem-mage” och upplever att jag blir svullen om jag äter för mycket gluten eller mejeriprodukter. Så jag undviker det till vardags i den mån det går och köper glutenfritt bröd och pasta osv + äter havrebaserade produkter istället för mejeri (med undantag för smör, ost och choklad). För mig funkar detta iallafall och jag slipper få ”ballongmage” och känna mig svullen och ha ont. Så testa det! Men annars så tycker jag nästan att du ska uppsöka läkare och kolla upp det för att få hjälp med ditt exakta problem. Kram!

Vad vägde du på invägningen hos barnmorskan, har du gått upp mycket under graviditeten?

Jag äger som sagt inte ens en våg själv och hade inte vägt mig på flera år innan jag besökte barnmorskan första gången. Vid inskrivningen vägde jag 61kg ganska exakt och när jag vägde mig hos mina föräldrar i vecka 23 hade jag gått upp till 62kg. Nu kommer jag inte väga mig mer då min BM inte tycker att jag behöver om jag inte vill och jag själv inte ser något ”nyttigt” med att väga sig då det viktigaste är att kroppen mår bra. Eller ja, jag har inget emot att väga mig egentligen men min vikt är inget som intresserar mig. Skulle tippa på att jag gått upp max tre/fyra kilo totalt under graviditeten hittils. 

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish