Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

TACK!

Vill starta min morgon med att tacka er för hur fantastiska ni är! Så TACK för alla fina kommentarer, ord och annat. Tack för att ni delar med er av ert liv och era tips och tack för att ni peppar och stöttar när det behövs. Tack för att ni anförtror mig era problem och inre tankar och tack för att ni LÄSER min blogg! Jag uppskattar verkligen er så mycket och skulle egentligen vilja säga det varje dag men skulle bli så tjatigt då så därav låter jag bli. Men jättetack till er alla för allt och för att ni har tagit mig dit där jag är idag. <3

Något jag också får starta min morgon med är sovmorgon med min man så detta inlägg är faktiskt tidsinställt. Försöker att låta bli att röra bloggen i den mån det går när han är hemma och har helg. Han brukar fråga mig hela tiden om jag ”inte vill gå iväg och blogga en stund?”. Han tycker att det är minst lika viktigt som mig! Men det är så få timmar i veckan som vi faktiskt får tillsammans och dom vill jag ta vara på. Har faktiskt ingen aning om vad vi ska hitta på idag men det lutar som alltid mot mys i solen, stora fruktfat och att bara njuta av varandras sällskap. 

Önskar er en jättefin dag så hörs vi lite senare under dagen! Kram!! 

Igår nådde vi också 70k på instagram. SÅ KUL!! Följer ni mig där? Om inte så heter jag @gabriellajoss//Och ett fruktfat på balkongen. Vår ena lavendelblomma har dött medan den andra lever (kolla i bakgrunden). Typiskt va? Fast dom är skötta på precis samma vis, haha..

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish