Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Friday

ÄNTLIGEN HELG!! Eller ja, jag är ju hemma hela tiden men det blir helg på riktigt när jag får ha mannen hemma. Är ju i extra behov av närhet och kärlek nu som gravid och skulle jag få välja så skulle jag typ sitta fastklistrad på honom hela tiden, haha.. Den där självständigheten är som sagt som bortblåst med alla hormoner. 

När ni läser detta är jag påväg till fina Emelie för att få fina fransar. Har tappat ALLA mina på grund av hormonerna (ja, dessa hormoner alltså, haha..) och ska bli skönt att få nya igen. Sen ska vi luncha någonstans också. Behöver lite tjejsnack så ska bli superkul! Såg att idag var enda dagen som det skulle vara sol ute för typ resten av denna vecka + nästa vecka så hinner jag så ska jag försöka fånga några soltimmar på balkongen också. 

Önskar er en jättefin fredag så hörs vi lite senare, kram!

Åt morotsbröd med saltgurka på igår! Alltså jag är BESATT av det, hur gott som helst//Och gårdagens fruktfat. Båda faten är från inwhite4you.se och jag fick hem en så fin leverans därifrån igår som jag tänkte visa nu på söndag härinne. Håll utkik! 

Och ni vet ju att jag brukar tipsa om sköjmedel lite då och då och här kommer ännu ett tips som jag hittade på affären för inte så längsedan. Luktar så gott! Min favvo är dock fortfarande doften ”stravberry lily”. Tror inte att något annat sköljmedel någonsin kommer vinna över det i mina ögon!

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish