Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

10 hemlisar om vårt förhållande

Eftersom att inlägget som jag skrev igår där jag nämnde ”10 saker som ni kanske inte visste om mig” blev så omtyckt så tänkte jag skriva ett ungefär likadant om min och Fs relation =) Hoppas det känns som kul läsning! 

1. Jag har aldrig gått ut med hundarna på morgonen (första morgonpromenaden alltså) och ligger alltid kvar i sängen och sover medan F kliver upp med dom. Dom få gångerna det har hänt är när F har varit bortrest eller sjuk.

2. Första gången jag sa till F att jag älskade honom (vilket var typ efter ett halvår som bästa vänner och efter två månader som par) så svarade han att han ”älskar mig lite”. Det var på hans födelsedag och vi var lite fulla och alla hans vänner var med (det var också dom som pressade oss att säga det till varandra, haha).. Brukar fortfarande reta honom för det när han säger att han älskar mig idag. Lägger ofta till ”lite” på slutet efter att han har sagt dom tre orden, hehe 😉

3. När vi bråkar är det alltid jag som startar bråket och alltid jag som ”håller i” bråket. F är väldigt lugn, snäll och försiktig och låter mig skälla klart innan vi löser problemet lugnt och sansat. Är tacksam för det då jag aldrig hade kunnat vara med någon som har lika hett temperament och kort stubin som jag har (tyvärr så har jag det ja). 

4. Vi är nästan 100% säkra på att bebis i magen ska få namnet ”Jason” som tilltalsnamn. Fullständiga namnet blir ”Jason Julian Joss” och för bara någon dag sedan när F myste med magen så kollade han upp på mig och sa ”det är verkligen en liten Jason där inne, det känner jag på mig”. Och ja, det känner jag också. 

5. Jag får minst 100 komplimanger om dagen, haha. F berättar konstant för mig hur vacker, sexig, fin, klok, duktig, snäll, omtänksam, driven och snygg jag är. Ibland kan jag bli arg på honom för att jag känner att orden inte betyder något längre utan att han säger dom för ofta. 2010 när vi träffades hade vi det motsatta problemet och jag kände att jag inte fick tillräckligt med komplimanger och det sa jag till honom då. Så när jag säger att han säger fina ord för ofta så säger han ”Gabbi, den dagen du berättade för mig att du inte känner att jag ger dig tillräckligt med komplimanger så lovade jag mig själv att ALLTID säga det jag tänker när jag ser på dig. Så det är därför jag säger det så ofta”. 

6. Vi är lite för avslappnade med varandra, haha. Jag lovade mig själv att aldrig bli en tjej som gör nummer två framför min partner men näää det höll inte. Det är liksom han som får kolla mina hemorrojder i rumpan nu när jag är gravid (tvärtom också såklart). Och för oss har det absolut inte dödat flamman eller passionen utan snarare tvärtom. 

7. När vi tatuerade varandras namn så grät båda lite lyckotårar. Det var ett så stort ögonblick och ärligt så var jag nog mer ”tagen” då än när vi gifte oss trots att det var en av dom lyckligaste dagarna i mitt liv.

8. Vi hängde i ”fel” kretsar tillsammans när vi var småttingar i början av gymnasiet (vi var inte tillsammans då utan bara vänner) och var med när polisen gjorde en husrannsakan i en lägenhet som vi befann oss i. Jag blev LIVRÄDD då jag aldrig varit med om något liknande förut så F kröp upp bredvid mig i soffan vi satt i och höll armen om mig. En av poliserna sa då ”vilket fint par ni är, passar bra ihop” till oss lite småvänligt och det var nog första gången tanken om att faktiskt bli ett par slog oss båda. Tänk så rätt den där polisen hade 😉 

9. Jag fick godkänt i matte tack vare F på gymnasiet och han fick godkänt i svenska tack vare mig. Han hade högsta betyg i matte och jag i svenska så man kan väl säga att vi bytte kunskaper i form av sms på proven, haha.. Inget jag är sådär superstolt över idag men vem har inte någon gång fuskat på ett prov i gymnasiet?

10. Vi har gjort slut två gånger ”på riktigt” och F har flyttat ut. Detta var dock i början av vårt samboskap när vi lärde oss att forma rutiner och ett gemensamt liv. Som tur är så höll inte våra breakups i mer än en vecka och han kom tillbaka med alla sina saker hem igen.

En jättejättejättejättejättegammal bild på oss som jag hittade i en gammal mapp på en hårddisk. Kommer ihåg när denna bild togs så väl och jag skulle fotas i studio medan F bara hängde med som moraliskt stöd. Sen ville fotografen att F skulle vara med på kort så han fick hoppa in med sina träningsskor och ta lite pussbilder, haha.. =) Vi har verkligen förändrats mycket under alla dessa år, både till det yttre och till det inre. Men kärleken är densamma, fast ännu starkare och djupare… <3

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish