Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Bikinis 2015

Jag är egentligen inte en bikinitjej och har mest på mig typ BH och hotpants när jag ska sola ute (badar typ aldrig heller) men självklart äger även jag ett par stycken bikinis! Dock inte alls många om man jämför med många andra. Känner många som har typ 40 stycken olika i alla möjliga former och färger, haha. Här nedan ser ni iallafall dom som jag äger. Dom flesta har jag aldrig använt och bara testat någon gång. 

1. Denna trosa är från NELLY och jag ääälskar dessa då dom formar rumpan så snyggt. Finns i alla möjliga färger och i princip en exakt likadan hittar ni HÄR. Tycker dock DENNA eller DENNA är snyggare. Så härliga färger! Svart är rätt tråkigt. Men passformen är todiefor. Överdelen är också från NELLY men finns inte kvar. Liknande finns HÄR

2. Denna är från strosarunt.se. Fanns även en likadan i blå men den rosa var finare på mig tyckte jag. 

3. Denna är från eyecandywear.se. Hittade den i källaren i ett paket som jag inte ens öppnat! Kommer ihåg att den försvann med posten och jag fick hem den flera månader efteråt. Men fin är den! Hade dock helt glömt bort att jag hade den. 

4. Denna är också från eyecandywear.se och verkar superpopulär då jag fått se den på många andra både denna och förra sommaren. 

1. Denna är från TRIANGL och jag äääälskar den. Bar den massor förra sommaren när jag faktiskt badade för en gångs skull. 

2. Överdelen från PANOS EMPORIO och finns bland annat hos nelly.com. Deras bikinis är så otroligt fina. Kolla bara denna virkade HÄR. Helt magisk! Fler bikinis från samma märke hittar ni HÄR. Trosan är från H&M och jag fyndade den på rea för typ 30:-

3. Denna är från TODIEFOR. Så fin och enkel! Ni hittar deras bikinis på deras hemsida eller HÄR

4. Även denna är från TODIEFOR. Älskar den! Vitt mot solbränd hy är alltid fint. Ni hittar deras bikinis på deras egna hemsida eller HÄR

1. Denna är också från TODIEFOR och exakt denna modell finner ni HÄR. Den finns också i rosa HÄR eller orange HÄR

2. Denna är från strosarunt.se. Älskar den!

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish