Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

10 saker som ni (kanske) inte visste om mig

Har säkert skrivit flera av dessa punkter förr så för er läsare som hängt med ett tag kanske det inte blir så ”ny” information! Men för er som är lite nyare kan det vara kul att läsa =)

1. Jag sitter ALLTID ner när jag duschar. Vet inte varför! Känner mig som en gammal farmor typ men det är så skönt och avslappnande och enklare att raka benen osv, haha.. Jag startar även alltid torktumlaren en stund innan jag ska duscha så att det blir extra varmt i badrummet.

2. Jag har fyra tatueringar på kroppen. Min första tatuering är ett hjärta med vingar och gloria på foten som står för min pappa som gick bort när jag var nio år, min andra tatuering är ett hjärta på revbenen och som jag gjorde spontant i Barcelona som en symbol för att jag är ung och fri, min tredje tatuering är Fs namn på min inre arm som såklart symboliserar kärleken till honom (och han har mitt namn tatuerat på bröstet vid hjärtat). Och min fjärde tatuering är ett hjärta bakom örat som jag gjorde ihop med min bästis för vår vänskap. Hon har ett likadant. Den första tatueringen gjorde jag när jag fyllde 15, den andra när jag hade nyfyllt 18, den tredje två månader innan jag och F skulle gifta oss (var också 18 då med andra ord) och den fjärde förra sommaren.

3. Min största förebild och idol är min mamma. Hon är den starkaste och duktigaste människan jag vet. Jag ser upp till henne jättemycket och saknar henne varje dag. Jag skulle aldrig ha varit där jag är idag utan henne och är stolt över att just hon är min mamma och hoppas på att kunna bli en lika kärleksfull och stöttande förälder till min son som hon har varit till mig och mina syskon.

4. Sen jag blev gravid har jag haft ont i huvudet jätteofta. Ibland slipper jag det i en vecka men oftast så har jag huvudvärk var och varannan. Det är jättejobbigt och jag längtar så tills det är över. 

5. Jag vill att allt ska matcha och se fint ut! Har någon knäpp idé om det! Både kläder, inredning, hushållsgrejer, porslin, skönhetsprodukter, ALLT. Det ska liksom passa ihop och ha ett genomgående tema.. Haha.. Mestandels ska det vara vitt, grått och beiget typ. Någon mer som är likadan? 

6. Folk brukar fråga mig hur lång tid det tar för mig att få till en ”bra” bild till instagram och en annan fråga är om dom i min närhet får ”lida” när jag fotar genom att vänta med att börja fika osv (hehe). Ärligt talat så tar det bara någon sekund och jag fotar alltid supersnabbt och lägger sedan bara på filtret valencia.

7. Jag hade jättelångt hår förut men sedan jag blev bra vän med hårtorken och plattången förra året så blir det slitet allt snabbare och måste kortas ner lite oftare. Innan det gjorde jag nästan aldrig något med håret utan lät det bara vila. 

8. Egentligen har jag jättesvårt att bli brun men efter att ha solat solarium sen jag var 13/14 så har jag byggt upp en bränna. Det tog dock ett år innan jag ens såg resultat. Är typ likblek egentligen!

9. Jag tycker inte att jordgubbar är sådär superdupergott trots att jag äter det rätt ofta och lägger upp bilder på dom, haha. Älskar dock all frukt och alla bär men dom ligger absolut inte på min favoritlista! Några favoritfrukter/bär jag har är däremot vattenmelon, hallon, clementiner, passionsfrukt och ananas. MUMS!

10. Jag väger mig aldrig och har aldrig ägt en våg. Vägde mig i princip första och sista gången hos barnmorskan vid inskrivningen (+ en till gång hos mina föräldrar för någon månad sedan) och hon sa idag när vi var där att jag inte behöver väga mig mer om jag inte vill då det inte är så jätteviktigt. Har aldrig lagt fokus på vikt eller tyckt att det är något man ska ha koll på. Det viktigaste för mig är att kroppen mår bra inuti och ser snygg och frisk ut utanpå.

Gamla bilder från 2012/2013

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish